Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu a ajuns pe prima pagină în presa din Monaco. Jurnaliștii scriu că „este de neegalat”

Mihaela Rădulescu a ajuns pe prima pagină în presa din Monaco. Jurnaliștii scriu că „este de neegalat”
Mihaela Rădulescu este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului și ceea mereu de apreciat la ea a fost faptul că a trăit în prezent, s-a bazat pe propriile puteri și realizări și și-a crescut și educat fiul cum a știut mai bine, insuflându-i un set de valori solid. De-a lungul vieții, i-a dat lui Ayan multe lecții de viață.

Mihaela Rădulescu trăiește de 18 ani la Monaco, iar acum a ajuns pe prima pagină în presa din Principat. Jurnaliștii scriu că „este de neegalat” și asta are legătură și cu o importantă lecție de  viață pe care, cu mai mulți ani în urmă, i-a dat-o fiului ei. Diva are un fiu, Ayan, care a absolvit un liceu în New Jersey, a rămas în continuare student în America.

Mihaela Rădulescu a ajuns pe prima pagină a unei reviste importante din Monaco. Jurnaliștii au numai cuvinte de laudă (Relentless)

Când era la începutul adolescenței, diva l-a dus pe fiul ei într-un stabiliment în care erau ocrotiți tineri care s-au confruntat cu probleme cu consumul de droguri. A vrut să îi arate direct care sunt pericolele. Șocul a fost imens, pentru amândoi. Ulterior, diva a decis să se implice mai mult în activități legate de aceste persoane.

Mihaela Rădulescu a ajuns pe prima pagină în presa din Monaco

Puțină lume știe că Mihaela Rădulescu a înființat propria fundație caritabilă. Aceasta poartă numele fiului ei. Fundația Ayan ajută atât comunități, cât și cazuri individuale de copii sau persoane aflate în nevoi. Presa din Monco i-a dedicat acum prima pagină Mihaelei Rădulescu, lăudând activitățile ei caritabile.

„Suntem încântați să vă prezentăm cel mai recent număr al revistei Relentless, cu remarcabila Mihaela Schwartzenberg pe coperta noastră. Mihaela nu este doar o femeie de afaceri, gazdă de televiziune și producător, ci și un activist social pasionat, autor de bestselleruri și editorialist.

Devotamentul ei față de filantropie este de neegalat, după cum reiese din rolul său de ambasador al bunăvoinței pentru organizații precum United Way Worldwide, Hospice House of Hope și Save the Children, precum și prin fondarea fundației caritabile de asistență pentru copii Fundația Ayan. Cariera multifațetată a Mihaelei și angajamentul neclintit de a avea un impact pozitiv servesc drept inspirație pentru noi toți”, scriu jurnaliștii în prezentarea ultimului număr al publicației Relentless.

Relațiile Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori. Între 1988 și 1997 a fost soția lui Bogdan Rădulescu. Au urmat, apoi, doi ani de mariaj cu Ștefan Bănică jr. Între 2004 și 2008, ea a fost soția omului de afaceri Elan Schwartzenberg, ocazie cu care a devenit și mama unicului său fiu, Ayan, acum în vârstă de 19 ani. După divorț a avut o relație notabilă cu Dani Oțil, îndrăgitul prezentator al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Anetna 1. De 10 ani se iubește cu sportivul extrem, austriac Felix Baumgartner, singurul om care a fost suficient de curajos încât să plonjeze în stratosferă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre