Simona Ionescu / Redactor Șef

Felix Baumgartner, declarație emoționantă de iubire pentru Mihaela Rădulescu. Cei doi au stat ascunși în ultima vreme

Felix Baumgartner, declarație emoționantă de iubire pentru Mihaela Rădulescu. Cei doi au stat ascunși în ultima vreme
Miha + Felix = LOVE, încă! Deși s-a speculat că în viața ce cuplu a celor doi au apărut tensiuni, iar acesta ar fi motivul pentru care nu au mai apărut împreună, se pare că lucrurile stau fix invers! Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și, deși încă nu e Valentines Day și nici Dragobetele, recordman-ul a început să toarne declarații impresionante de dragoste.

Formează un cuplu de peste un deceniu și se pare că proba timpului a fost trecută cu brio. Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgartner rămân un cuplu sudat și trainic, chiar dacă nu există un act care să-i lege. Diva noastră a declarat în trecut că nu crede în căsătoria cu acte și pe alocuri a lăsat să se înțeleagă că îi place să trăiască liber, „ca la 20 de ani”. Ceea ce și face. Atât ea, cât și Felix.

Unde au dispărut cei doi porumbei?

Recordman-ul care a sărit din spațiu a reușit să o țină lângă el pe Mihaela Rădulescu, stabilită la Monaco, chiar dacă tentația de a reveni în România e mare. Diva a fost adesea cerută de români pentru proiecte televizate, iar ofertele au fost cu multe zerouri. Totodată, Răduleasca a ales viața liniștită, alegând proiecte desfășurate pe perioade mici, fapt care i-a dat timpul necesar pentru a-l însoți pe iubitul ei în tot felul de aventuri extreme.

În ultimii ani, cei doi au pilotat elicoptere – Mihaela Rădulescu având licență de pilot dinainte să-l cunoască pe austriac, au făcut înconjurul lumii în compania celor de la RedBull și s-au implicat în diferite campanii umanitare.

Fiecare susține o cauză

De la începutul războiului dintre Palestina și Israel, Mihalea Rădulescu a devenit unul dintre cei mai vocali avocați ai eliberării ostaticilor luați de gruparea teroristă Hamas. Româna noastră postează în fiecare zi mesaje și povești despre nenorocirile prin care trec israelienii, iar Felix duce o luptă online cu curentul Woke – LGBT.

Amândoi au opinii ferme și se susțin reciproc, iar asta a dat naștere ultimei declarații de dragoste pe care Felix a adresat-o Mihaelei în spațiul public – prima după mult timp, după cum au remarcat fanii celor doi.

Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram o imagine cu ea făcând autostopul și a scris „Am nevoie să mă ducă cineva înapoi la vremurile bune, cu pace!”. Felix a redistribuit postarea replicând: „Vin acum!”, însoțind mesajul de o inimioară.

Parașutistul Felix a cucerit-o după ce i-a smuls telefonul din mână

Povestea dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a debutat în momentul în care vedeta a mers să-i ia un interviu celebrului parașutist. Nu era îndrăgostită de el, ba chiar nu avea deloc o părere bună despre el. Îl considera „un mare Don Juan”. Totodată, Felix s-a îndrăgostit de ea „la prima vedere” și de atunci a început să lupte pentru inima ei.

Prima lor fotografie împreună a fost realizată în cadrul celebrului interviu.

Fără a sta prea mult pe gânduri și nici măcar să o întrebe cum o cheamă, sportivul a invitat-o la masă. Dar fdiva noastră a luat gestul făcut de Felix drept golăneală și i-a spus pas! Ce a urmat însă, e demn de o romanță a vremurilor actuale.

”M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu, însă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”, a declarat Mihaela în urmă cu ceva timp pentru revistatango.ro.

Felix, lăsat cu ochii în soare

O vreme, Mihaela nu a primit niciun semn de la el. Nu pentru că el nu ar fi încercat să ia legătura cu el, ci pentru ca îi notase numărul de telefon greși în agendă.

“Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită. Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”, a mai povestit Mihaela Rădulescu.

Ulterior, cei doi au avut ocazia să se cunoască mai bine și să se descopere. Au devenit astfel unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre