Pasionat de sporturi extreme, cu o serie de recorduri mondiale la activ, Felix Baumgartner e oferă să fie pilot de război în Israel. Mihaela Rădulescu l-a mobilizat pe Felix Baumgartner împotriva Hamas, după ce au avut o discuție în familie.
Diva de la Monaco este una din personalitățile extrem de angrenate în a apăra cauza evreiască. Iar de când a izbucnit conflictul din Israel, nu trece zi să nu aibă postări militante. Ea dezvăluie pe rețelele sociale ororile comise de teroriștii Hamas, dramele familiilor israeliene, povești de groază și lacrimi cu tineri care au fost uciși. Acum însă, Mihaela Rădulescu a luat o decizie radicală. Ea îl îndeamnă pe iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner, să fie pilot de război în Israel. Iar el a acceptat.
Ce îl califică pe Felix Baumgartner să meargă pilot de război în Israel
„Dacă aveți nevoie de încă un pilot de elicopter în Israel, bărbatul meu e pregătit, mi-a spus. Pe bune”, a transmis Mihaela Rădulescu într-o postare.
Sportiv pasionat, Felix Baumgartner este parașutist și BASE jumper. El este renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.
La BASE jumping, Felix Baumgartner a stabilit recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție (de la doar 30 de metri, cu săritura de pe mâna Statuii lui Iisus Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro). A doborât de alte două ori recordul de săritură de pe cea mai înaltă construcție (Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia și turnul Taipei 101 din Taiwan).
În 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, folosind o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spate.
Dar momentul care l-a făcut să fie o referință în domeniu e ce s-a întâmplat în data de 14 octombrie 2012, în cadrul proiectului Red Bull Stratos. El a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km. În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteza sunetului, atingând 1342,8 km/h (1,25 Mach), cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se afla într-un vehicul.
Sursa foto: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook