Mihaela Rădulescu a fost aproape de gimnastele României și a criticat nedreptatea care li s-a făcut la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Dar poștarea de pe Instagram a fost ștearsă…
După ce a văzut că fetele au rămas fără medalia olimpică, ca urmare a depunctării pentru greșeli care nu au existat, Mihaela Rădulescu a scris un mesaj pe contul de socializare. Fosta prezentatoare a redistribuit un mesaj al Nadiei Comăneci în care a explicat tot ce s-a întâmplat, însă Instagramul i-a șters vedetei postarea.
Un aperitiv fabulos: pâine umplută
„Ce amuzante sunt legile europene”
„Instagram a decis să îmi șteargă postarea în care pur și simplu prezentam fapte distribuite de Nadia Comăneci, despre gimnastele române de la Jocurile Olimpice, ale căror evoluții au nevoie de reexaminări pentru a se stabili adevărul și pentru a li se oferi respectul pe care îl merită. Ce amuzante sunt legile europene…
„O să ștergi și postarea asta, Instagram?!”
Iată textul pe care l-am scris: „Legenda Nadia Comăneci, prima care a obținut 10-le perfect în istoria gimnasticii, prezintă evidentul – românca Sabrina Voinea, căreia i s-a luat medalia olimpică pentru o greșeală pe care nu a comis-o, merită respect și o reexaminare a deciziei greșite pe care au luat-o arbitrii.
Același lucru este valabil și pentru Ana Bărbosu. Nimeni nu poate lua dragostea și respectul pentru anii voștri de muncă asiduă și dăruire doar pentru un singur scop – pentru a reprezenta România cât mai bine posibil. Și a făcut-o! O să ștergi și postarea asta, Instagram?!” – a transmis Mihaela Rădulescu.
Ce s-a întâmplat cu gimnastele României la Jocurile Olimpice de la Paris
La Jocurile Olimpice de la Paris, Sabina Voinea s-a spus că gimnasta noastră a depășit limita covorului, însă înregistrările nu arată acest lucru. Ea a primit 7900 pentru execuția exercițiului de 5900. Ana Bărbosu a suferit enorm după ce arbitrele au acceptat contestația sportivei Jordan Chiles din America. Gimnasta noastră a pierdut medalia de bronz, iar americanca a avut nota crescută de la 13.666 la 13.766.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook