Simona Ionescu / Redactor Șef

Anna Lesko, despre bărbatul pe care-l așteaptă. Ce calități trebuie să aibă un partener

Anna Lesko, despre bărbatul pe care-l așteaptă. Ce calități trebuie să aibă un partener
Surprinzătoare, talentată, frumoasă, Anna Lesko a acceptat invitația lui Mihai Morar de a participa la podcast-ul său. Una dintre cele mai dorite femei ale României a pus punctul pe I și a vorbit despre bărbatul pe care și-l dorește în viață.

A fost și este curtată de bărbați cu dare de mână, bărbați pentru care orice femeie ar face o pasiune. Nu și Anna Lesko, care consideră că în acest moment nimeni nu e pe gustul său. Ce calități vrea artista să aibă viitorul partener.

A avut relații cu nume importante din lumea showbizz-ului și se spune că rari sunt bărbații care nu ar face orice pentru a intra în grațiile Annei Lesko. Dar artista a ajuns la un punct în care s-a săturat de bărbații răniți, care au nevoie să fie mângâiați pe cap. Cel mai important lucru pentru ca un domn să fie văzut de cântăreață este să fie echilibrat.

„Rolul de mamă m-a scos din toate stările posibile”

Anna Lesko și fiul său

„Nu știu unde îl găsesc, dar nici nu-l caut. Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu e degeaba. Mă pregătesc pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă. Fericită sunt, pentru că rolul de mamă m-a scos din toate stările posibile”, susține Anna Lesko. Ce calități caută Anna Lesko la un bărbat?

„Să fie echilibrat, să avem aceleași valori, să privim în aceeași direcție. Pentru mine e mai important decât oricând de când am o relație bine cu mine să fiu alături de un om care nu e toxic. Liniștea e unul dintre limbajele iubirii. Asta îmi doresc eu de la bărbatul meu pe viitor. (…) E foarte important să-ți dorești îmbrățișarea unui bărbat care îți dă siguranță. Eu vreau liniște”, s-a destăinuit Anna Lesko.

„Am avut parte de așa ceva în trecut, dar eu nu am avut ochi și urechi”

Cum trebuie să fie bărbatul din viața Annei Lesko

Anna recunoaște că „am avut parte de așa ceva în trecut, dar eu nu am avut ochi și urechi, nu am fost pregătită pentru așa ceva. Și m-am iertat pentru asta”. Și e convinsă că va mai avea parte de o astfel de relație „pentru că lucrul cu sinele nu e atât de ușor, trebuie să muncești”.

„Unii bărbați consideră că dragostea constă în a-i găti. Asta se cheamă desăvârșirea unei femei, asta o face cu plăcere. Dar nu că sunt nevoită. Dacă tu vrei ca în casă să fie foarte curat, atunci să luăm un om care poate face și eu pot să fiu creativă, să fac altceva care aduce un plus relației”, a mărturisit Anna Lesko.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre