Simona Ionescu / Redactor Șef

Antena 3 rămâne fără cel mai bun reporter de teren. Decizia este definitivă

Antena 3 rămâne fără cel mai bun reporter de teren. Decizia este definitivă
Unul dintre cei mai buni jurnaliști pe care i-a avut până acum Antena 3, a părăsit trustul.

După opt ani în care și-a făcut exemplar meseria, o jurnalistă cu ștate vechi la Antena 3, a luat o hotărâre importantă pentru cariera ei.

Antena 3 rămâne fără cel mai bun reporter de teren. Decizia este definitivă

Schimbări importante la Antena 3. După opt ani în care a lucrat la grupul Intact, jurnalista Ciucă, considerat în acest moment cel mai experimentat reporter de teren, a hotărât să spună adio știrilor. Potrivit informațiilor oferite de Paginademedia.ro, Roxana Ciucă a confirmat informaţia, dar nu a vrut să dea detalii despre motivul care a stat la baza plecării.

A menționat însă că nu și-a dorit să părăsească trustul și că va merge la alt post de televiziune, însă nu a dat nici un fel de explicații privind motivul despărțirii.

„Voi merge tot într-o televiziune”

„Confirm plecarea de la Antena 3. Nu mi-am dorit să plec de la acest post de televiziune. Aici am crescut. Îi mulţumesc lui Adrian Ursu, pentru că sunt omul de astăzi datorită lui, iar motivul plecării rămâne strict între mine şi conducerea Antena 3. Pot spune doar că voi merge tot într-o televiziune „, a spus bruneta.

Cine este Roxana Ciucă

Jurnalista, absolventă de Jurnalism, cu un master în comunicare la SNSPA, a lucrat trei ani la Realitatea TV, dar a fost și la Biroul de presă al Primăriei sectorului 4, în mandatul lui Cristian Popescu Piedone. Ulterior s-a angajat la Antena 3, unde a relatat de pe teren subiecte legate de justiție, DNA, război, dosare, percheziţii, personalităţi aflate în arest, dar a fost și prezentator de știri.

Tânăra este extrem de implicată în meseria sa și, de când a început războiul în Ucraina, a fost alături de refugiații din Ucraina la Vama Siret, povestindu-le tuturor despre drama acestora. Cu doar două săptămâni în urmă, Roxana Ciucă a fost obligată să meargă pe jos nu mai puțin de 12 kilometri, ca să ajungă la epava elicopterului prăbuşit în judeţul Constanţa.

Roxana Ciucă are surse foarte bune în mediile Justiție, Poliție, Ministerul de Interne, Parchete, mereu oferind informații în exclusivitate. În perioada aresărilor DNA pe baza interceptărilor SRI, s-a numărat printre cei mai agresivi reporteri la adresa Laurei Codruța Kovesi și  a lui Augustin Lazar.

Sursă foto: paginademedia

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre