Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia a acceptat provocarea fotbaliștilor. A mărturisit acum de ce merge pe stadioane

Antonia a acceptat provocarea fotbaliștilor. A mărturisit acum de ce merge pe stadioane
Sunt puțini bărbații care nu îl invidiază pe Alex Velea pentru „bucățica”  pe care o are acasă, partenera sa de viață, mama copiilor săi, Antonia, este una din cele mai frumoase românce și o artistă desăvârșită.

Antonia a acceptat provocarea fotbaliștilor. Cu siguranță că asta l-a încântat și pe iubitul ei Alex Velea. Nu cu mult timp în urmă, Antonia a călcat pe urmele Shakirei. Adică pe terenul de fotbal. Dacă columbiana a interpretat imnul campionatului mondial, Antonia a realizat imnul campionatului de fotbal din România. Acesta se numește „Campionul din tine”, melodia fiind interpretată alături de Vescan, cu care artista se găsește, astfel, la prima colaborare.

PlaySport  a aflat, în exclusivitate, cum a ajuns Antonia să colaboreze cu cei de la Liga 1 – Superliga. Propunerea a venit dinspre fotbaliști către artiști, să facă împreună o piesă. Iar Antonia a acceptat provocarea.

„Mi-a plăcut că melodia transmite un sentiment puternic de mândrie de a fi român”, a declarat Antonia, sursei citate. Chiar dacă nu merge prea des pe stadioane, Antonia știe de important e pentru o echipă sau pentru fanii ei să aibă un imn care să poată fi cântat în momentele cheie.

Antonia, pe urmele Shakirei

Cum spuneam, Antonia nu prea merge pe terenul de fotbal. De altfel, ea a și recunoscut că nu mers la niciun meci, dar a ajuns pe stadioane la concerte. Dincolo de provocarea pe care i-a adus-o melodia, s-a bucurat mult de filmarea videoclipului, inclusiv pe terenul de fotbal Arena Națională, ocazie cu care s-a aflat alături de cele mai mari nume din fotbalul românesc.

Antonia a filmat videcolipul piesei alături de cele mai mari vedete ale fotbalului românesc (Sursa foto: captură video YouTube)

Vedeta spune că a filmat alături de vedete din fotbalul românesc, precum Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea sau Adrian Ilie, bărbați pe care atunci abia i-a cunoscut. Chiar dacă a filmat cu ei un singur cadru, i-a plăcut atmosferă frumoasă, plină de energie și bucurie.

Antonia nu este microbistă pentru că nu are timp să se uite la meciuri, după cum declară. Din același motiv nu ajunge nici la meciurile de fotbal de pe stadioane. De altfel, este și cazul lui Velea care, totuși, „din motive evidente” după cum spune Antonia, ține cu Universitatea Craiova.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre