Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia este un as în surprize. Uneori, se lasă cu lacrimi. Video. Exclusiv

Antonia este un as în surprize. Uneori, se lasă cu lacrimi. Video. Exclusiv
Antonia știe cel mai bine cum să facă pe cineva fericit, dar ultima dată s-a întrecut pe sine.

Antonia și cântăreața Giulia Anghelescu sunt prietene la cataramă, așa că iubita lui Alex Velea s-a gândit să o surprindă. Reacția Giuliei a fost incredibilă.

Antonia este un as în surprize. Uneori, se lasă cu lacrimi. Video. Exclusiv

Cu puțin timp în urmă, Giulia Anghelescu a postat pe contul său de socializare un moment desprins parcă din filme. Artista a primit vizita prietenei sale, Antonia, care i-a făcut un cadou cu totul și cu totul ieșit din comun. Într-un ambalaj de tort, cântăreața a descoperit o pisicuță albă, ca un fulg de nea.

Giulia a fost atât de impresionată și fericită că nu și-a mai putut opri lacrimile, în timp ce nu se mai dezlipea de ghemul de blană. La fel de fericiți au fost și copiii Giuliei, cărora nu le venea să creadă cine e noul membru al familiei.

Micuța a fost botezată Kira

Imediat, internauții au sărit cu tot felul de comentarii. Printre aceștia s-a numărat și Alex Velea care i-a trimis multe inimioare cântăreței, iar Antonia i-a scris prietenei sale că iubește să o vadă fericită. La video-ul care i-au bucurat pe toți prietenii din online, Giulia a postat și câteva cuvinte, explicându-le tuturor că micuța se va numi Kira.

La scurt timp de la acest video, Giulia și-a mai făcut o fotografie alături de minunăția din viața ei, stârnind zâmbetele fanilor. Ea a ales o ținută albă, ca să se asorteze cu una dintre cele mai iubite ființe din viața ei.

15 ani de relație cu Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au o relație de 15 ani și doi copii minunați, care le-au schimbat viața. „În momentul în care am fost convinsă că mi-l doresc alături de mine pentru tot restul vieții am zis că indiferent de situație, noi trebuie să avem încredere unul în celălalt sută la sută dacă s-ar putea și n-au prea au fost astfel de momente între noi”, a mărturisit Giulia Anghelescu în cadrul podcastului realizat de Oana Radu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre