Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia și Alex Velea, nașii cuplului Mario Fresh și Alexia Eram. „A fost superfrumos!”

Antonia și Alex Velea, nașii cuplului Mario Fresh și Alexia Eram. „A fost superfrumos!”
După opt ani de iubire, Alexia Eram și Mario Fresh par mai îndrăgostiți ca niciodată. Artistul a povestit și ce legătură există între el, fiica Andreei Esca și frumoasa Antonia.

Își dorea enorm o relație, iar când a cunoscut-o pe Alexia Eram, Mario Fresh spune că a fost fascinat. Deși nu știa că e fiica celebra prezentatoare Andreea Esca. Ce rol a avut Antonia în povestea lor de iubire.

„Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult”

Mario Fresh a spus lucruri necunoscute despre începuturile relației cu Alexia Eram. Artistul susține că prima dată când a văzut-o pe cea care i-a devenit iubită a fost chiar de ziua ei, când „eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!».

Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea”. După un an, Alex Velea și-a făcut lansarea unui videoclip la un club din București și a venit și Alexia. „(…) ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost superfrumos”, a povestit Mario pentru Libertatea.

„Orice om care o cunoaște este un om norocos”

Mario și Alexia, iubire ca în filme

Chiar dacă au mai existat și probleme în relația lor, iubirea a învins întotdeauna, iar Mario susține că are lângă el o femeie extraordinară, și „orice om care o cunoaște este un om norocos”. Cântărețul a apreciat întotdeauna faptul că Alexia îl înțelege și-l susține în orice și „rezistăm pentru că ne acceptăm amândoi cu bune și cu rele”. „Defectul ei sunt eu“, spune Mario Fresh.

„Când o să vină timpul, o să facem și nunta”

Deși toată lumea vrea să-i vadă în fața altarului, cei doi nu au dat vestea cea mare, dar Alexia spune că știa exact cum va fi nunta ei. Dar „când o să vină timpul”. În acest moment, chiar dacă și-ar dori nu au timp, pentru că fiecare are mult de lucru și sunt momente când „de-abia mai apucăm să ne vedem seara”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre