Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram, lucruri nespuse și neștiute din „America Expres”. Unde și-a propus să ajungă în 2024

Alexia Eram, lucruri nespuse și neștiute din „America Expres”. Unde și-a propus să ajungă în 2024
Alexia Eram și Aris au format una dintre cele mai apreciate echipe din „America Express”. Neînfricați, fraților nu le-a stat nimic în cale și și-au dorit enorm să se întoarcă acasă cu marele premiu.

Alexia Eram, lucruri nespuse și neștiute din „America Expres”. Experiența „America Express” i-a făcut pe Aris și Alexia Eram să devină mai uniți decât înainte, iar fiica Andreei Esca spune că un partener mai bun pentru o asemenea aventură ca fratele ei nu există.

Odată cu aventura „America Express”, Aris și Alexia Eram au devenit mai uniți ca niciodată. Pe de altă parte, toate domnișoarele și-au dat seama cât de șarmant și puternic poate fi fiul Andreei Esca și așa a devenit preferatul internauților. Într-un interviu recent, Alexia a vorbit despre lucruri neștiute din acest show extraordinar, care le-a schimbat viața. „Am fost sută la sută noi, naturali de la început până la sfârșit. Pe mine mă cunoșteau oamenii dinainte de pe rețelele de socializare, pe Aris însă nu.

„Pentru Aris, cel mai greu au fost testimonialele”

Am primit această propunere și în sezonul trecut, doar că nu eram pregătită și nu eram sigură cu cine aș merge. Nu aveam partenerul alături de care să merg și niciodată nu m-am gândit la Aris, pentru că lui nu-i place să fie persoană publică. Și anul ăsta el a venit spre mine și mi-a spus că și-ar dori să meargă pentru experiență. Cred că i-a plăcut concursul în sine. Pentru el cel mai greu lucru au fost testimonialele”, a mărturisit fiica Andreei Esca.

„Lui Aris îi place să mă enerveze”

Un singur plan și-au făcut înainte de a pleca, acela ca Aris să încerce să nu o enerveze pe sora lui. „Lui Aris îi place să mă enerveze, e o plăcere pentru el. Am vorbit să aibă multă răbdare cu mine și am promis că voi încerca să nu fiu atât de vulcanică. De când ne-am întors din „America Express” suntem super uniți și avem o relație superbă. Dar acest show poate să te unească, să te și despartă, pentru că vezi totul la tine și la partenerul tău”, a recunoscut tânăra.

Alexia și Aris, cei mai iubiți concurenți din America Express. Sursă foto: instagram

Aris, descoperit de „multe fane măritate, divorțate”

Alexia recunoaște că este „fixistă”, îi place să organizeze totul și știa ce reacții urmează să aibă. Dar Aris a dat dovadă de multă răbdare și asta i-a ajutat foarte mult. „El tace, ascultă, dar nu înseamnă că e mereu de acord. Dar mi-a plăcut cu Aris, pentru că m-a lăsat în lumea mea, dar nu mi-a dat voie să cedez. Și am descoperit un bărbat foarte matur pentru vârsta lui. Și nu doar eu, ci și foarte multe fane măritate, divorțate”, a spus Alexia răzând.

America Express, o competiție unde trebuie să mergi doar cu fratele sau cel mai bun prieten

Din punctul de vedere al Alexiei, „America Express” e o competiție unde trebuie să mergi doar cu frații, nicidecum cu partenerul de viață sau cel mai bun prieten. „Doar între frați ești liber să fii tu, te cerți, te împaci, ști că tot fratele tău rămâne. Știu că aș face o echipă extraordinară și cu Mario, dar tot cu Aris aș pleca la drum”, a recunoscut vedeta în interviul pentru Antena Stars.

„În 2024 vreau să ajung în Japonia”

Pentru anul care vine, Alexia și-a propus să călătorească cât mai mult și primul loc în care vrea să ajungă este Japonia. „Călătoriile cred că te ajută cel mai mult în a te dezvolta și pe plan personal și profesional. Cu asta cred că rămâi”, e de părere fiica Andreei Esca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre