Simona Ionescu / Redactor Șef

Supărate rău câștigătoarele America Express. „S-a discutat mult despre felul în care arătăm”

Supărate rău câștigătoarele America Express. „S-a discutat mult despre felul în care arătăm”
Câștigătoarele „America Express”, Laura Giurcanu și Sânziana Negru nu au fost scutite de lucruri care le-au marcat în timpul competiției. Laura a pus acum piciorul în prag și a spus tot ce nu s-a știut.

Laura Giurcanu, care a uimit  la „America Express” alături de Sânziana Negru, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a vorbit lucrurile urâte care s-au spus referitor la aspectul fizic al celor două tinere.

„Am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat”

„Dacă tot am câștigat aseară America Express și sunt mai mulți oameni care se uită pe stories, mai mulți decât de obicei și e mai multă atenție pe noi. Mi se pare o oportunitate extraordinară să deschid un subiect care îmi stă pe limbă. Pur și simplu, nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta, deși știu că o să stârnească foarte multe discuții.

Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat. Lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor”, spune Laura Giurcanu.

„S-a discutat mult despre felul în care arătăm”

Laura spune că au existat multe comentarii despre cât de înaltă este ea sau cât de scundă e Sânziana. De asemenea, fetelor li s-a spus că sunt urâte și nearanjate și alte lucruri grele. Laura spune că ea și Sânziana nu meritau un asemenea tratament și le-a bătut obrazul celor care au făcut-o.

”S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm. Laura e prea înaltă, prea înaltă pentru ce?, Sânziana e scundă, diferența de înălțime dintre noi două…

Laura și Sânziana, criticate pentru felul în care arată

„Că suntem urâte, cum arătăm, cum aveam gâtul, fața, ridul…”

„Că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. Ni s-au spus lucruri care în mod normal nu ar fi spuse niciunui bărbat vreodată. Oricum, oamenii nu vorbesc despre fizicul bărbaților. Băi, dar în felul ăsta?!”, a povestit Laura pe rețelele de socializare.

„Dar aleg să-l celebrez pentru că mă simt și eu mult mai bine când sunt fericită cu mine”

Chiar dacă a trecut prin acest moment neplăcut, Laura le spune cârcotașilor că e mândră de corpul pe care i l-a dat Dumnezeu și e fericită cu propria persoană. „Eu, din fericire, am în mine această încredere maximă când vine vorba de felul în care arăt, dar nu e genul ăla de încredere în care știu că sunt extraordinar de frumoasă.

Așa că n-ai ce să-mi zici. Nu, e genul ăla de încredere în care ăsta e corpul care mi-a fost dat de la părinții mei, de la natură, de la Dumnezeu și de la Univers. Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ. Nu pot să fac nimic ca să schimb asta, așa că nu doar că mă mulțumesc cu el. Dar aleg să-l celebrez pentru că mă simt și eu mult mai bine când sunt fericită cu mine”, s-a destăinuit tânăra câștigătoare „America Express”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre