Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțată cu surle și trâmbițe, lansarea Stand Up Revolution nu va mai avea loc miercuri. Ce se întâmplă în grădina Antenei 1?

Anunțată cu surle și trâmbițe, lansarea Stand Up Revolution nu va mai avea loc miercuri. Ce se întâmplă în grădina Antenei 1?
Grila de programe de la Antena 1 are parte iar de noi schimbări. Care să fie motivul.

Săptămâna aceasta vor avea loc noi modificări în grila de programe a trustului Antena 1. Despre ce este vorba.

Anunțată cu surle și trâmbițe, lansarea Stand Up Revolution nu va mai avea loc miercuri. Ce se întâmplă în grădina Antenei 1?

După ce s-a făcut multă reclamă privind intrarea pe post a noilor emisiuni iRoast, de la 20.30 și Stand Up Revolution, de la 21.30, aceastea nu vor mai avea loc în grilă miercuri, 16 februarie. Potrivit paginademedia.ro iRoast va fi difuzată sâmbătă, 19 februarie, iar iUmor, duminică seara, când vor veni la masa juraților cei mai buni comedianți ai României.

Cu puțin timp înainte de această veste, nu tocmai plăcută pentru echipa de producție, simpaticul Vio a făcut câteva declarații pentru Antena 1, în care spunea cât de frumos a fost la filmările de la iRoast.

„Nu am făcut eu multe emisiuni, dar lejer asta este pe loc fruntaş în top 10”

„Mie mi-a plăcut la Stand-up Revolution. Am avut fructe şi dulciuri în backstage, apă din belşug şi masă caldă la prânz. Nu am făcut eu multe emisiuni, dar lejer asta este pe loc fruntaş în top 10.

Oamenii au fost foarte drăguţi cu noi şi rar s-a ţipat la mine. Colegii mei din juriu au fost foarte prietenoşi şi m-au lăsat şi pe mine să vorbesc, cred că în episodul 4. Sper să câştige cineva din echipa mea, ca să devin arogant şi să întârzii la filmări în sezoanele următoare! Hai, România! În fiecare zi!”, a spus Vio.

iUmor va avea altă zi de difuzare

Dar schimbări au venit și în ceea ce privește emisiunea iUmor, care a fost mutată în ziua de duminică. Nici mult așteptatul show culinar Chefi fără limite nu va avea premiera pe 20 februarie, așa cum era anunțat, ci pe data de 21 februarie. Se pare că singura emisiune care rămâne constantă este serialul Adela, care este transmis în fiecare joi.

Sursă foto: capital

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre