Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțul decesului a fost făcut acum. Lacrimi și durere în familia unui jurat de la „Te cunosc de undeva”.

Anunțul decesului a fost făcut acum. Lacrimi și durere în familia unui jurat de la „Te cunosc de undeva”.
Unul dintre jurații de la emisiunea „Te cunosc de undeva” trece prin momente grele. Lacrimile nu se mai opresc, nimeni nu s-a așteptat la așa ceva.

Tatăl Elwirei Petre, soția lui Mihai Petre, unul dintre jurații emisiunii „Te cunosc de undeva” a plecat dintre noi, iar vedeta este distrusă. Cu lacrimi în ochi, dansatoarea a transmis un mesaj tulburător pe rețelele de socializare.

Elwira Petre e distrusă de când a aflat că tatăl său s-a stins din viață și a postat un mesaj plin de durere pe contul de socializare. Soția lui Mihai Petre și-a impresionat fanii cu o fotografie în care-și îmbrățișează tatăl în ziua nunții, alături de câteva cuvinte în limba poloneză: „Îmi va fi atât de dor de tine, tată”.

„Lumină și iubire veșnică”

A murit tatăl Elwirei Petre

Chiar dacă nu a putut să fie fizic aproape de părinții ei, Elwira a mers în Polonia ori de câte ori a putut alături de Mihai și fetițele sale. Copiii soților Petre își iubesc la nebunie familia din Polonia, de aceea cele mici, sunt la rândul lor, răpuse de durerea bunicului. Cu ceva timp în urmă, dansatoarea a postat alte fotografii în care apare alături de familia din Polonia, printre care și una în care fiica sa, Catinca, este fericită alături de bunicul său.

Fanii sunt lângă soția lui Mihai Petre și încearcă să o îmbărbăteze cum pot mai mult. „Lumină și iubire veșnică!”, „Offf scumpo…îmi pare rău…Dumnezeu să-l odihnească….”, „Condoleanțe. Dumnezeu să-i dea odihnă”, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor din online.

„La două zile m-a sunat și mi-a spus că vrea și el să vină în Polonia”

Elwira și familia din Polonia

Când a fost prezentă la emisiunea „Chefi la cuțite”, Elwira a povestit și cum i-a cunoscut Mihai pe părinții săi. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști (…)”, a declarat vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre