Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Pellea, surprinsă de un reporter „maidanez” pe scările unui hotel. Râzi cu lacrimi

Oana Pellea, surprinsă de un reporter „maidanez” pe scările unui hotel. Râzi cu lacrimi
Cât de des vedeți un „breaking news” cu actori care își văd de treabă? Exact. Și iată știrea.

Oana Pellea a fost surprinsă și agasată maxim de un reporter „maidanez” pe scările unui hotel. Vedeta, recompensată luna trecută cu Premiul UNITER pentru întreaga activitate, e de-a dreptul vexată. „Dar cine sunteți dumneavoastră?!”, întreabă actrița luată tare la întrebări la ora 6:00, dimineața, pe scările hotelului din Iași. „Sunt un reporter de la o televiziune publică. Una care e tot timpul aici”, vine replica. Schimbul de replici e aproape tăios.

„În primul rând nu înțeleg cine v-a chemat aici”, mai spune Oana Pellea, tot mai iritată de reporterul care îi ține „microfonul” în față. „Eu sunt chemat de popor și am tot dreptul să fiu aici! Vă rog frumos. De ce vă treziți la ora asta, ca artistă, când ar trebui să fiți la ora asta în pat, să vă liniștiți, poate să faceți un lifting, să faceți alte lucruri?!”, mai spune reporterul, care transmite că, de acolo, actrița va ajunge la Cluj.

Oana Pellea, surprinsă de un reporter „maidanez”

„Ora 6.45: Orașul Iași, județul Iași. Artista Oana Pellea a fost surprinsă, contrar așteptărilor ieșind dintr-un hotel celebru, nu vă putem dezvălui numele. Hotel Unirea Iași este hotelul unde se cazează Semi-vedetele care vizitează orașul. După un succes aproape răsunător la Iași, am aflat pe surse că actrița va ajunge la Cluj, unde va interpreta și câteva arii celebre la final.

Actrița era însoțită de un grup de actori foarte necunoscuți. Pentru alte știri, urmăriți postul nostru de televiziune, care e mereu aici.  Sănătate!”, dezvăluie, pe pagina sa de Facebook, actorul Marius Manole, care și-a intrat bine în rol. Acela de reporter „maidanez”.

„Oscar și tanti roz” în turneu național

Poate că nu toată lumea îl place  pe Marius Manole, dar acesta este un actor desăvârșit și, mai presus de asta, un agent de PR perfect. Cine nu crede, nu are decât să îi urmărească postările. Este un adevărat geniu când vine vorba să cheme lumea la teatru. Trebuie spus că oamenii din cultură nu-s asaltați așa de reporterii din televiziuni, nu-s băgați în seamă, dar dacă se face puțin circ, apar și ei cu știri în media.

Spectacolul „Oscar și tanti roz” este, toată luna iunie, în turneu național

Spectacolul „Oscar si tanti roz” în care joacă și Marius Manole și Oana Pellea este în turneu național. Pe 3 iunie, spectacolul s-a jucat la Timișoara. Următoarea reprezentație este la Cluj- Napoca, joi, 13 iunie, fiind urmată de o alta, la București, pe 25 iunie.

Sursa foto: Adrian Pîclișan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre