Oana Pellea, dezvăluiri fără precedent. „Am vrut să se termine viața”

Oana Pellea, dezvăluiri fără precedent. „Am vrut să se termine viața”
Când vine vorba de Oana Pellea, uneori cuvintele pălesc. E caldă, blândă, iar podcast-ul lui Mihai Morar în care a fost invitată a fost numit de omul de radio... postcast terapeutic. Dezvăluirile fiicei lui Amza Pellea i-au tulburat pe cei care au ascultat-o.

Oana Pellea e o femeie puternică, dar puțini sunt cei care știu că în sufletul său s-au ascuns multe dureri. Pe care a reușit, într-un final, să le alunge. Ce i-a dezvăluit Oana Pellea lui Mihai Morar.

„Ne cheltuim viața între A și B și ne călcăm viața în picioare, pe drum”

La prima vedere, pare o femeie dură, dar dacă reușești să intri în sufletul său, descoperi o altă Oana Pellea. Așa s-a întâmplat, probabil, cu toți cei care au ascultat cu sufletul la gură cine este fiica lui Amza Pellea cu adevărat și cu cine are cea mai dăunătoare sau frumoasă relație. „Cu tine poți să ai cea mai dăunătoare relație. Să nu crezi în tine, să nu realizezi că ești un miracol. Și noi trebuie să onorăm acest miracol. Ne cheltuim viața între A și B și ne călcăm viața în picioare, pe drum. Drumul e important, acolo e viața noastră”, a declarat artista.

„Am vrut să se termine viața”

Oana Pellea i-a spus lui Mihai Morar și care a fost cel mai mare succes din viață. „Cel mai recent e ăsta de acum, că sunt vie. Sunt un om fericit, am ales. Pentru că eu cred că fericirea e o alegere. Când m-am hotărât să fac această alegere, e când am pierdut-o pe mama”, a mărturisit fiica lui Amza Pellea.

Acela a fost cel mai greu moment al vieții, când a crezut că nu-și mai reveni niciodată din cauza marii dureri din suflet.  „Am vrut să se termine viața, nu să mă sinucid, dar nu m-a mai interesat viața. Și pe urmă mi-am dat seama că singura dorință mare pe care amândoi o aveau, și mama și tata, era ca eu să fiu fericită. Și atunci am spus: Dacă ei mă vor fericită, apoi e musai să fiu”, s-a destăinuit Oana Pellea.

„Nu poți fii iubit de toată lumea dacă ți se răspunde agresiv sau urât”

În ceea ce privește cea mai mare realizare a vieții, fiica lui Amza Pellea e de părere că acest lucru s-a întâmplat cu 19 ani în urmă, când s-a lăsat de țigări. „Am 19 ani de când m-am lăsat de fumat. Poate cea mai mare realizare a vieții mele este că m-am lăsat de fumat. Și am mai eliminat anumiți oameni… Mă las de unii oameni.

Nu poți fii iubit de toată lumea dacă ți se răspunde agresiv sau urât. E mult mai bine să te desparți frumos și să cauți alți oameni cu care poți să crești împreună”, s-a destăinuit Oana Pellea. E femeia cu voce vindecătoare. Ale cărei cuvinte sunt binecuvântare. Ale cărei gânduri sunt terapeutice. „Omul Oana Pellea este binefăcător”, a fost mesajul postat de Mihai Morar pe contul său de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre