Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Actorul Marius Manole s-a antrenat la îmbrăcat și ne-a spus care e recordul

Exclusiv. Actorul Marius Manole s-a antrenat la îmbrăcat și ne-a spus care e recordul
Actorul Marius Manole e foarte apreciat de public și e recunoscut pentru nonconformismul său. Se știe că preferă Parfum de Cosânzeană, de la un producător de nișă de parfumuri românești, și are un mod aparte în care își promovează spectacolele.

Tot ca să își promoveze un spectacol, zilele trecute actorul Marius Manole a dezvăluit care este superputerea de modă pe care o deține. Categoric, nimeni nu îl poate întrece. Actorul Marius Manole este foarte rapid. La îmbrăcat. Și, dacă e așa cum ne-a spus, ne putem imagina că atunci când se dezbracă, o poate face și mai repede.

Marius Manole are o superputere de modă a lui Marius Manole

„Nu mi plac multe lucruri la mine. Dar de un lucru sunt tare mândru. Îmi ia cam între 30 de secunde și un minut să mă îmbrac și să ies din casă. Bine, îmi asum să arat așa. La voi cat durează… îmbrăcatul, zic?”, a postat Marius Manole de pe litoral, anunțând că are spectacol pe scena Teatrului de Vară „Soveja” din Constanța.

Actorul Marius Manole e capabil să se îmbarce smart – casual în maxim un minut

Actorul Teatrului Național din București are o viață profesională foarte activă, el colaborând și cu alte teatre și derulând, în paralel, și proiecte independente alături de actori – prieteni. „Am făcut multe nebunii în viața mea. În viața mea artistică mă refer. Am jucat 3 sau chiar 5 spectacole pe zi, am avut 2 premiere în aceeași seară, două spectacole în aceeași zi în orașe diferite, am făcut înlocuiri într-o oră, am scos spectacole în 10 zile, am jucat în miez de noapte…”, relata, recent, îndrăgitul actor.

Cum a ajuns actor

Marius Manole a dezvăluit că s-a făcut actor tocmai pentru că a simțit o lipsă de iubire în familie. A dorit să compenseze prin aprecierea pe care o simte venind din partea publicului.

„Dar dacă aș fi renunțat la țigări și la alcoolul de după spectacol poate că nu aș fi fost atât de sărac. Să nu exagerăm și să spunem lucrurilor pe nume. Într-adevăr eram sărac, nu puteam să-mi permit o chirie, nu puteam să mănânc de trei ori pe zi. Dar sărăcia asta avea o boemie în ea, avea ceva frumos în ea, ceva cu care sper să nu mă mai întâlnesc vreodată”, a mărturisit celebrul actor în trecut.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre