Exclusiv. Care este parfumul actorului Marius Manole

Exclusiv. Care este parfumul actorului Marius Manole
Se spune că  parfumul încheie „semnătura” unei persoane. modul în care aceasta se prezintă în societate e întregit, dincolo de vestimentație și comportament, de felul în care miroase. Fiecare e liber să aleagă, iar oferta, în zilele noastre e imensă. De foarte multe ori, vedetele au dat tonul în ceea ce privește asumarea unei anume esențe parfumate.

De la uleiuri parfumate la esențe și parfumuri de nișă, trecând prin cele mainstream,  mai accesibile, paleta de parfumuri existente pe piață e, cum am spus, aproape infinită. Se vând parfumuri „pentru femei” și „pentru bărbați”, dar și unisex. Chiar și copiii au o nișă atent exploatată. Iar peste toate acestea parfumierii vă pot explica faptul că separarea parfumurilor pe gene e mai degrabă o idee de marketing.

Fiecare e liber  să aleagă ce îi place și să își asume că se învăluie într-un miros „al lui”, indiferent de ceea ce scrie pe etichetă. Marius Manole e un actor talentat și extrem de îndrăgit pe scenele din România și, dincolo de acestea, e un bărbat asumat. Iar când vine vorba de parfumuri, nu se sfiește să arate cu ce rezonează.

Care este parfumul actorului Marius Manole

Cunoscutul actor s-a îndrăgostit de un parfum care, la prima vedere te-ar duce cu gândul că ar fi destinat femeilor. Dar nu e deloc așa. Și asta o spune creatoarea lui. Zilele trecute, îndrăgitul actor le-a arătat fanilor care e parfumul său preferat. El folosește „Parfum de Cosânzeană” din seria artizanală B.A.S.M. realizată de Createur 5 D’Emotions.

Alături de „Parfum de Zmeu” și „Parfum de Făt Frumos”, parfumul  preferat de Manole face parte din prima ediție lansată. Anul trecut, cele trei parfumuri menționate au  fost urmate de alte trei cu nume de super puteri din basmele românești.

„Parfum de Zmeu, Cosânzeană și Făt Frumos sunt concepte unisex. La fel si “cele trei Fermecate“. B.A.S.M. este o poveste olfactiv-existențială în care poți fi, pe rând, cine vrei tu să fii. Bestie sau chestie-trestie. „Trage-mă pe nas și ia o supradoza de tine”. Libertate de expresie și diversitate olfactivă”, mai spune Alexandra Paven, creatoarea lor.

Iată cum e descris parfumul preferat de actorul Marius Manole: „Bunăciune cu ochii tăciune. Magică. Gàgică. Tragică. Are inima în cap și creierul în piept. Apare în viața ta atunci când nu te aștepți, călare pe un inorog. Pentru cei care râd cu un ochi și plâng cu celălalt”.

Marius Manole, dincolo de scenă

Primăvara aceasta actorul de 42 de ani a povestit în emisiunea lui Denise Rifai că a avut o viață plină de încercări. Ca toți artiștii, și el a fost plătit prost.

”Dar dacă aș fi renunțat la țigări și la alcoolul de după spectacol poate că nu aș fi fost atât de sărac. Să nu exagerăm și să spunem lucrurilor pe nume. Într-adevăr eram sărac, nu puteam să-mi permit o chirie, nu puteam să mănânc de trei ori pe zi. Dar  sărăcia asta avea o boemie în ea, avea ceva frumos în ea, ceva cu care sper să nu mă mai întâlnesc vreodată”, a mărturisit celebrul actor.

Marius Manole a dezvăluit că s-a făcut actor tocmai pentru că a simțit o lipsă de iubire în familie. A dorit să compenseze prin aprecierea pe care o simte venind din partea publicului.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre