Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțul lui Cristian Popescu Piedone despre candidatura lui la alegerile din 2024. Are planul făcut

Anunțul lui Cristian Popescu Piedone despre candidatura lui la alegerile din 2024. Are planul făcut
Primarul Cristian Popescu Piedone a dezminţit zvonurile care au apărut în spațiul public privind candidatura sa pentru funcția de primar general al Capitalei și a vorbit despre ce intenții are pentru alegerile din 2024.

Piedone a anunţat, joi, că intenţionează să candideze pentru un nou mandat de edil al Sectorului 5 şi a dezminţit zvonurile privind candidatura sa la Primăria Capitalei.

„Să terminăm cu zvonurile că Piedone candidează la Primăria Capitalei! (…) Voi rămâne la 5, am proiecte pe următorii 5 ani (…) proiecte de dezvoltare (…). În timpul campaniei electorale, eu am să plec în concediu. Până atunci am să muncesc. Eu sunt cel care încerc să fac. Dumneavoastră sunteţi cei care (…) vedeţi dacă s-a făcut sau nu s-a făcut de către administraţia mea”, a spus Cristian Popescu Piedone, în cadrul unui eveniment unde au fost premiaţi cu câte 10.000 de lei elevii care au obţinut nota 10 la examenele de Capacitate şi Bacalaureat.

El a spus că, dacă nu va fi reales primar al Sectorului 5, se va duce „liniştit la pensie”. Are patru nepoți care ar vrea să petreacă mai multe ore cu bunicul.

Cristian Popescu Piedone i-a îndrumat pe cetăţeni să se prezinte la urne, indiferent de tipul alegerilor, europarlamentare, locale sau prezidenţiale, amintind că au posibilitatea și să îşi anuleze votul dacă nu au nicio opțiune între candidați.

Zvonurile despre candidatura la președinție

La sfârșitul lunii iulie, primarul Cristian Popescu Piedone, a dezvăluit care sunt gândurile sale și decizia pe care a luat-o în legătură cu alegerile prezidențiale, după zvonurile care circulau tot mai intens pe această temă. Edilul de la Sectorul 5 a dezvăluit totul după o vizită la mănăstire, unde a avut timp să se roage și să mediteze la viața lui. Acesta fusese recent eliberat din penitenciar, unde a executat o perioadă de condamnare în dosarul „Colectiv”, fiind achitat de Înalta Curte și repus în drepturi.

„Mi-am luat rămas bun de la Maramureș, în sfânta casă a Preabunului Dumnezeu! Lângă fini, lângă moroșeni. Așa cum am simțit, așa cum e cinstit, așa cum mi-am dorit. Și m-am spovedit Sfintei Fecioare Maria cu tot ce-mi este nou în inimă și-n suflet… Și la fel ca mereu și mereu… doar iertarea și mângâierea SA mi-am dorit-o. Ca să-mi fie sufletul împăcat și inima să-mi bată în pace.

La ieșirea din casa Preabunului Dumnezeu am primit un semn! Un… mesaj! Unul similar altor zeci de mii de mesaje primite în ultima lună, aici, pe Facebook, de la românii mei buni și iubitori: SĂ CANDIDEZ LA PREȘEDINȚIA ȚĂRII! … Am simțit că a venit vremea să-l limpezesc așa cum știu că este bine să fie!”, a transmis pe rețelele de socializare Cristian Popescu Piedone. Iar răspunsul lui a fost clar: „Nu-mi doresc să fiu niciodată președintele României. Vreau să mă ocup de administrație”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre