Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțul momentului la Met Gala vine de la Serena Williams. Vestea face înconjurul lumii chiar acum

Anunțul momentului la Met Gala vine de la Serena Williams. Vestea face înconjurul lumii chiar acum
Serena Williams așteaptă al doilea copil și a făcut marele anunț la Gala Met 2023! Vedeta tenisului a dezvăluit vestea fericită pe Instagram chiar înainte de a păși pe covorul roșu, într-o postare în care a prezentat fotografii cu ea în look-ul elegant Gucci - o rochie alb-negru care i-a pus în evidență burtica în creștere.

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe noi trei la Met Gala”, a scris ea în legenda postării, vorbind despre ea, soțul ei, Alexis Ohanian, și copilul lor nenăscut.

Williams a purtat o rochie neagră cu mâneci lungi transparente și fluturânde, combinate cu o fustă de șifon alb, care curgea într-o trenă lungă. Piesa a fost înfrumusețată cu cristale în tonuri de roz la gât și la fustă și a avut manșete albe cu nasturi de cristal roz. Serena a accesorizat piesa dramatică cu straturi de coliere de perle albe, o bentiță de perle de la Lelet NY și cercei cu diamante de la Tiffany & Co., precum și cu inelul de logodnă și verigheta cu diamante pe care le poartă constant.

Serena Williams nu mai are așa mult până ce va naște al doilea ei copil

Ea a purtat machiaj în tonuri închise și ruj în nuanțe de fructe de pădure, iar părul i-a fost dat pe spate într-un bob îngrijit. Marea dezvăluire a sarcinii lui Williams vine după ce anul trecut a anunțat că se va retrage din activitatea de jucătoare profesionistă de tenis pentru a se concentra asupra familiei, menționând, de asemenea, că un al patrulea membru al familiei ar fi binevenit.

Serena Williams a anunțat că mai vrea un copil la „pensionare”

Într-un eseu emoționant, ea a scris: „Nu mi-a plăcut niciodată cuvântul „retragere”. Nu mi se pare un cuvânt modern. M-am gândit la acest lucru ca la o tranziție, dar vreau să fiu sensibilă la modul în care folosesc acest cuvânt, care înseamnă ceva foarte specific și important pentru o comunitate de oameni. Poate că cel mai bun cuvânt pentru a descrie ceea ce am de gând să fac este evoluție.

Ea a adăugat: Sunt aici pentru a vă spune că evoluez, îndepărtându-mă de tenis, spre alte lucruri care sunt importante pentru mine. În urmă cu câțiva ani, am înființat discret „Serena Ventures”, o firmă de capital de risc. La scurt timp după aceea, mi-am întemeiat o familie. Vreau să măresc acea familie”, conform Harpers Bazaar.

Serena Williams și Alexis Ohanian se bucură să devină părinți a doua oară.

Serena Williams și soțul ei Alexis Ohanian au ținut-o în brațe pe prima lor fiică, Alexis Olympia Ohanian Jr. în 2017. Anul acesta ea va deveni sora mai mare cu șase ani. „Mama și tata iubesc să fie părinți, așa că ne-am întors la asta. Și Olimpia va fi cea mai bună soră mai mare – ea a cerut și s-a rugat pentru asta”, a scris, pe contul său de Instagram soțul Serenei Williams, anunțând astfel, și el, sarcina soției sale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre