Serena Williams rămâne fidelă aceleiași mărci de mașini. Din noul model ar putea susține chiar și conferințe de presă

Serena Williams rămâne fidelă aceleiași mărci de mașini. Din noul model ar putea susține chiar și conferințe de presă
Marea campioană la tenis Serena Williams (40 de ani) continuă și anul acesta colaborarea cu producătorul de automobile Lincoln, fiind cel de-al șaselea consecutiv.

În ciuda vârstei, Serena William pare că vrea să participe anul acesta la Wimbledon, chiar dacă nu a mai intrat pe teren la vreo competiție încă de anul trecut, de la același turneu. Însă, este în căutarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam și își pregătește revenirea în forță.

Al șaselea an de parteneriat cu Lincoln

Marea campioană a tenisului feminin nu a fost foarte prezentă pe teren în ultimii ani, a jucat destul de selectiv. Însă, acest lucru nu a știrbit din interesul firmelor celebre asupra ei, astfel că ea continuă să fie imaginea Lincoln. Acesta este cel de-al șaselea an de parteneriat al Serenei Williams și Lincoln, după cum scrie presa din SUA.

În 2016, celebra sportivă a semnat un parteneriat cu producătorul de mașini Lincoln, iar la ediția din acel an a US Open apărut cu modelul Navigator L. „E al meu! L-am cumpărat!”, spunea marea campioană americană într-o reclamă care a făcut înconjurul lumii în 2017. De atunci, Serena Williams circulă exclusiv cu modelele produse de Lincoln, scrie digisport.ro.

Anterior, Serena a condus un Aston Martin

Lincoln a reușit, în 2016, să detroneze înțelegerea pe care Serena o avea cu producătorul britanic de automobile Aston Martin.

Anul acesta, la US Open 2022, Serena ar urma să apară cu ultima versiune de Lincoln, creată special pentru ea. Presa din SUA notează că din noul model Lincoln vedeta ar putea susține chiar și conferințe de presă, având o conexiune solidă la internet, dar și o cameră video HD.

 

Serena Williams (40 de ani) a suferit o accidentare gravă, în luna iunie a anului trecut, la meciul cu Aliaksandra Sasnovich (28 de ani, locul 58 WTA). Se pare că și-a revenit, se află într-o formă fizică foarte bună și lasă să se înțeleagă că va fi pe teren la această ediție a Wimbledon, care se desfășoară între 27 și 10 iulie.

„Mă pregătesc de Wimbledon”

„Vorbeam despre revenirea mea și el mă încuraja să joc și să mă pregătesc pentru Wimbledon. Abia aștept! Wimbledon este înainte de US Open, trebuie să joc la Wimbledon prima dată”, a spus Serena Williams.

Serena Williams are un palmares impresionant: a cucerit 73 de titluri WTA, 23 de titluri de Grand Slam și de 5 ori Turneul Campioanelor. La Olimpiada din 2012, de la Londra, a luat aurul.