Simona Ionescu / Redactor Șef

„Aquaman” s-a transformat radical după divorț. Ultimul ritual la care a participat i-a șocat pe toți

„Aquaman” s-a transformat radical după divorț. Ultimul ritual la care a participat i-a șocat pe toți
Jason Momoa, actorul din filmul Aquaman a decis zilele trecute să militeze în felul lui. Cauza îmbrățișatp de actor e reducerea deșeurilor de plastic. Ceea ce a fpăcut pentru asta e nemaipomenit.

„Aquaman” și-a ras părul din cap pentru a-și încuraja cei 17,1 milioane de următori să-și reducă consumul și deșeurile de plastic. Dar nu vă panicați. Pletele lui frumoase nu au dispărut, ci doar s-au înjumătățit cantitativ, așa cum recomandă el fanilor săi să reducă deșeurile.

Vedeta în vârstă de 43 de ani a postat pe Instagram imagini cu noul său aspect, chiar înainte să se urce la bordul unui zbor Hawaiian Airlines cu destinația Noua Zeelandă. Pentru călătorie a optat pentru o ținută cât se poate de lejeră: un maiou alb, pantaloni de jogging gri și o pălărie neagră. El le-a spus fanilor că are „ceva special” pentru ei, cu ocazia primului zbor cu compania sa aeriană preferată, de la începutul pandemiei de Covid-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

„Sunt mândru că sunt hawaiian, mândru să călătoresc cu o companie hawaiană. Cea mai bună parte este că zboară din nou în Noua Zeelandă! Au trecut aproape doi ani de când nu au putut pleca, de la Covid”, a spus actorul Jason Momoa, apoi și-a scos apoi pălăria și și-a arătat profilul lateral camerei de filmat pentru a dezvălui un tatuaj tribal imens pe partea laterală a capului, potrivit Metro.

Tatuaje pentru a-și onora conexiunea cu Hawaii

Echipa sa de PR a confirmat că Jason a dorit mai multe tatuaje pentru a-și onora conexiunea cu Hawaii, deoarece are deja unul pe antebraț.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Jason Momoa și-a aplicat tatuajele ritualic, iar întreg evenimentul a fost surprins de un. Artist fotograf. Imagini din timpul evenimentului au fost distribuite de asemenea de artist pe pagina sa de socializare. Ritualul la care a fost supus celebrul actor face parte dintr-un demers al artistului de a arăta adevărata față a vieții din Hawaii.

„Lumea este saturată de imagini ale unui Hawaii idealizat, simplificat și fabricat, care este povestit dintr-o perspectivă străină, pentru a adera la o narațiune lucrativă creată de străini. Este nevoie de umilință, respect și răbdare pentru a te scufunda sub suprafață și a fi martor al adevăratului Hawaii și al oamenilor săi.

Visez adesea la strămoșii mei de acum foarte, foarte mult timp și mă întreb cum ar fi arătat lumea lor. Fac fotografii astăzi pentru ca keiki (copiii) de mâine să poată vedea exact cum arătau chipurile, zâmbetele și poveștile strămoșilor lor – dintr-o pereche de ochi ca ai lor”, a explciat fotograful care l-a imortalizat pe Jason Momoa, Mainei Kinimaka.

Fotografii: Instagram / @maineikinimaka

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre