Momente de panică pentru fanii lui Jason Momoa. Actorul a făcut accident, cu un motociclist

Momente de panică pentru fanii lui Jason Momoa. Actorul a făcut accident, cu un motociclist
Actorul Jason Momoa a fost implicat într-o coliziune frontală cu un motociclist în Los Angeles. Accidentul a avut loc în weekend, pe un drum sinuos.

Coliziunea a avut loc atunci când motociclistul a trecut pe banda de mers a starului din Aquaman și Game of Thrones și a lovit partea din stânga față a Oldsmobile-ului său, scrie TMZ. Motociclistul a suferit răni minore după ce a ricoșat în parbrizul lui Jason Momoa și s-a rostogolit peste vehicul. Momoa, în vârstă de 42 de ani, nu a fost rănit, a precizat TMZ.

Surse din cadrul oamenilor legii au declarat pentru TMZ  că starul din Aquaman călătorea duminică pe Old Topanga Canyon Road, în apropiere de zona Calabasas – când, la un moment dat, un motociclist care circula în direcția opusă, a intrat în coliziune cu el la o curbă.

Motociclistul a trecut pe banda lui Jason în timpul acestei curbe, iar apoi a lovit partea frontală stângă a mașinii lui Oldsmobile muscle.

Motociclistul a fost proiectat în aer

Impactul a fost puternic, astfel încât motociclistul a fost proiectat în aer și a căzut la pământ, apoi. Motociclistul, din fericire, a reușit să aterizeze în picioare  dar nu înainte de a ricoșa în parbrizul lui Jason Momoa, apoi pe capota mașinii sale pentru a ajunge pe partea cealaltă. După cum a scris TMZ, se pare că riderul a rămas în picioare în urma coliziunii.

Motociclistul a fost transportat la spital cu răni minore. Potrivit sursei citate, el a suferit  inclusiv vânătăi la picior și o rană la degetul mare – dar dincolo de asta părea în regulă. Jason este bine și el.

Când se șansează sezonul 3 din SEE

Apple TV+ tocmai a anunțat oficial că drama științifico-fantastică de acțiune și ficțiune See, condusă de Jason Momoa, își va încheia stagiunea cu cel de-al treilea sezon de opt episoade, care va începe să fie difuzat pe 26 august. De asemenea, a fost dezvăluit teaserul oficial al sezonului trei din See, care prezintă bătălia finală pe care Baba Voss trebuie să o înfrunte pentru a continua să își protejeze familia.