Simona Ionescu / Redactor Șef

Are tata două fete. Cabral e în culmea fericirii. Andreea Ibacka e din nou însărcinată

Are tata două fete. Cabral e în culmea fericirii. Andreea Ibacka e din nou însărcinată
Fanii lui Cabral și a Andreei Ibacka sunt în delir. Blonda e din însărcinată și viitorul tătic a dat vestea pe contul său de socializare.

Lumea mondenă este veselă! Soția lui Cabral va aduce pe lume al doilea copil. Andreea Ibacka e însărcinată.

Are tata două fete. Cabral e în culmea fericirii. Andreea Ibacka e din nou însărcinată

Cea mai frumoasă veste a fost dată de Cabral. Prezentatorul a scris pe pagina sa de socializare că urmează să devină tătic pentru a doua oară. Și, în stilu-i caracteristic, anunțul a fost făcut într-un mod special. Vedeta a postat o imagine, unde apare alături de fiica sa și Andreea, alături de un text amuzant.

”Încă unul. Livrare: Toamna 2021”, a spus Cabral în postarea sa. Aceeași fotografie a fost distribuită și de frumoasa actriță pe contul său de Instagram. ”#family #love @cabralibacka @namikoibacka #home #baby”, a spus soția lui Cabral. Printre cei care au sărit imediat cu urările au fost Pavel Bartoș, Ilinca Vandici, Adela Popescu și Giulia Anghelescu.

Dragoste la prima vedere

Cu ceva timp în urmă, Cabral a mărturisit cum a cunoscut-o pe frumoasa sa soție și ce metodă a ales ca să o cucerească. ”Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine.

Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a declarat Cabral pentru viva.ro.

Cei doi soți mai au o fetiță care a văzut lumina zilei în decembrie 2018. În acest moment, frumoasa Andreea Ibacka poate fi văzută în fiecare joi în serialul „Adela” de la Antena 1, unde interpretează rolul Monei Andronic.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre