Mesajul lui Cabral pentru fiica sa care a împlinit 18 ani

Mesajul lui Cabral pentru fiica sa care a împlinit 18 ani
Cabral se poate lăuda cu două fete frumoase, care cresc rapid. Pe lângă faptul că își construiește cariera în lumea televiziunii din România, mai are o altă responsabilitate, cea de tătic.

Prezentatorul Pro TV foarte rar publică fotografii cu cele două fiice ale sale. Își păstrează copiii departe de ochii presei. Dar cu ocazia zilei de naștere a cele mai mari fiice, Inoke, care a împlinit 18 ani, a venit cu un mesaj deosebit, pentru a-i face fetei o zi mai frumoasă.

Inoke este primul copil a lui Cabral, rezultatul iubirii dintre prezentator și Luana. Cei doi au fost căsătoriți timp de șase ani, începând cu 2000 și au divorțat în 2006. De asemenea, vedeta de televiziune mai are încă o fiică, Namiko, în urma căsniciei cu Andreea Pătrașcu.

Namiko are trei ani și este răsfățată de părinți. Cabral și Andreea publică foarte rar fotografii cu fetița lor, dar atunci când au făcut-o, admiratorii au observat că este o fată drăguță cu o mulțime de trăsături frumoase. Namiko este răsfățată și adorată de sora cea mare, care a fost implicată în alegerea numelui ei.

Mesajul special lui Cabral pentru fiica sa

În ceea ce o privește pe fiica cea mare a lui Cabral, Inoke, aceasta este o adolescentă plină de viață și care s-a schimbat foarte mult la vârsta de 18 ani. Este matură și începe să își construiască viața fără ajutorul părinților. Este cunoscut că Inoke și-a dezactivat contul de Instagram, iar tatăl ei nu mai postează fotografii împreună cu ea.

Cu toate acestea, Cabral a hotărât cu ocazia împlinirii majoratului să-i transmită un mesaj special. A menționat că nu-i vine a crede că au trecut atâția ani și că fiica lui este atât de mare. Povestește că din momentul în care se gândește la Inoke vrea din tot sufletul să fie fericită.

”Nu-mi spune că zboară timpul, că văd. Nu-mi spune că se topesc secundele de parcă nici n-au fost, că simt. Nu-mi arăta poze vechi… că parcă-s făcute ieri. Dar nu-s. Au trecut 18 ani de când mi-a venit în viață.

Departe de a fi cel mai bun tată de pe lumea asta. Dar parcă nici cel mai rău. Au trecut 18 ani. Cu regrete că aș fi putut face lucrurile mai bine. Sau măcar mai altfel. Cu mulțumirea că ce am știut a face cum trebuie, deși nu a fost varianta ușoară… am știut.

Acum… doar așteptarea de a vedea dacă am avut dreptate. Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită” povestește Cabral.

Cu ocazia acestui eveniment frumos și mama tinerei, Luana, a postat o fotografie împreună cu fiica ei și a lăsat un mesaj de felicitare în limba engleză. Se pare că cele două au o relație prietenoasă și se împacă foarte bine.

”Dragostea mea… cea mai bună… totul pentru mine. Și ea nu este a mea. Este liberă pentru ea însăși. Doar în sufletul meu… eu pot spune” scrie Luana pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram

Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc deja de concediu