Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani. Ce i-a transmis Cabral

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani. Ce i-a transmis Cabral
Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani și, cum era de așteptat, a sărbătorit cu Adela Popescu. Și Cabral i-a transmis un mesaj soțului Adelei Popescu. Iată care a fost acesta.

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani și a sărbătorit alături de Adela Popescu. Cei doi așteaptă venirea pe lume al celui de-al treilea copil al cuplului. Adela și Radu Vâlcan au deja 2 copii, ambii băieți, iar cel de-al treilea bebeluș este tot băiat. Totuși, prezentatoarea a declarat că vor face și al patrulea copil, căci își doresc și o fetiță. 

În ceea ce privește numele, încă nu s-au hotărât. „Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume necăutat, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate, cu A”, a declarat Radu Vâlcan la Antena 1. După anunțul că vor deveni din nou părinți, Radu mai dezvăluia că fiii lor sunt bucuroși că vor mai avea un frățior.

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani. Cabral i-a transmis un mesaj 

De ziua sa de naștere, Radu Vâlcan a petrecut alături de Adela Popescu. Cei doi au ieșit la masă la restaurant, după cum a anunțat chiar Adela pe Instagram. „De ziua lui m-a scos la o cină romantică. M-a impresionat gestul, mai ales că e din ce în ce mai atras de sihăstrie.  Cred că a simțit că trebuie să schimbe ceva când a văzut cadoul din partea mea: o listă completă de analize de sânge și programarea făcută, fix de ziua lui, la un laborator medical. Mi-a tot zis că îi plac cadourile practice. Păi când împlinești 44 de ani, ce poate fi mai util? La mulți ani, soțul meu perfect. Perfect pentru mine ”, a scris Adela în dreptul fotografiei care o arăta la restaurant alături de Radu Vâlcan. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)


Printre miile de aprecieri și comentarii la poză s-a strecurat și Cabral. Acesta a avut un mesaj pentru Radu Vâlcan, scris bineînteles în stilul său caracteristic, acela de glumă. ”44?! Pfff, ce bătrân! Ciudat e că pare încă de 29!! Să-ți și să ne trăiască Iubire!, a comentat Cabral la fotografia care a strâns peste 16 mii de aprecieri. 

Victoria Beckham are o siluetă de invidiat! Fotografia care i-a uimit pe fani