Simona Ionescu / Redactor Șef

Ariana Grande și primele poze cu noul iubit. E…Wow!

Ariana Grande și primele poze cu noul iubit. E…Wow!
Ariana Grande și-a sărbătorit aniversarea de 27 de ani în acest weekend, având tematica inspirată din filmul “Midsommar”.

Pentru că artista nu a câștigat la licitație rochia de flori din “Midsommar”, a decis să își facă propria petrecere inspirată din povestea dramatică apărută anul trecut pe marile ecrane.

Licitația a fost câștigată de către “Academy Museum” pentru suma de 65 de mii de dolari. Asortată rochiei, a fost licitată și coroana de flori din film, pentru suma de 15 mii de dolari.

Tot inspirat din film a fost și machiajul cântăreței, având gene false cu flori precum cele din coroană, special create pentru ea de make-up artistul Michael Anthony. Acesta a povestit pe contul său de instagram cum a aplicat genele cu mici flori de hârtie și cum a compus întregul look.

Cea mai bună prietenă a artistei, Courtney Chipolone (foto stânga), a avut o coroană galbenă, asemănătoare cu cea a Arianei.

Ariana Grande nu s-a sfiit și cu această ocazie a postat și primele imagini cu noul ei iubit, Dalton Gomez (foto dreapta). Artista apare în imagini cu zâmbetul până la urechi, sărutându-și iubitul, semne că relația merge ca pe roate și cei doi sunt fericiți împreună.

Imaginile postate pe contul artistei de instagram a stârnit multiple reacții, printre care și cea a actriței cu care Ariana Grande împărțea platoul Disney, Liz Gillies. “Cred că acum am să văd acest film”, a scris Liz, declarând că era “prea speriată” să o facă atunci când filmul a apărut în cinema.

Printre alte comentarii Hailey Bieber, soția lui Justin Bieber, spune că tema petrecerii este “totul”. Hailey și Justin și-au unit destinele în toamna anului 2018 într-o ceremonie civilă privată în New York, nunta oficială având loc pe 30 septembrie 2019.

Dieta militară: slăbeşti 4,5 kg în 7 zile. Ce şi cât să mănânci

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre