Simona Ionescu / Redactor Șef

Aris, fiul Andreei Esca, la primul job. Echipa de la Antena 1 s-a întrebat cine va pleca din emisiunea lor

Aris, fiul Andreei Esca, la primul job. Echipa de la Antena 1 s-a întrebat cine va pleca din emisiunea lor
Aris Eram, fiul Andreei Esca, și-a început oficial primul său job din carieră. Cu această ocazie, Antena 1 s-a întrebat deja cine va pleca acasă din emisiunea lor.

Aris Eram, fiul Andreei Esca, a început primul job din cariera sa. Tânărul s-a trezit la 7 dimineața și a mers la Neața cu Răzvan și Dani, unde începând de astăzi face cu ceilalți prezentatori ai emisiunii de weekend. Asta înseamnă că are job. Echipa de dimineață formată din Ilona, Ristei, Cuza, Bucălae, Ramona Olaru și bucătarii Cătălin și Nicolai Tand s-a mărit cu încă un membru. 

Aris Eram face parte din echipa Neața cu Răzvan și Dani
Foto: Instagram

Aris nu a mers singur la emisiune, ci a fost condus chiar de către sora sa, Alexia, care a transmis deja primul mesaj de sprijin pentru tânărul în vârstă de 20 de ani: „Bună dimineața dragii mei. Chiar dacă este duminică m-am trezit la ora 7 și jumătate ca să îl duc pe Aris la prima lui zi de emisiune. Astăzi îl puteți vedea de la ora 9 la Neața cu Răzvan și Dani. Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă. Vă invit să îl urmăriți acolo, eu am venit repede în parc, apoi mă duc pe canapea ca să îmi urmăresc fratele. Să aveți o duminică frumoasă”, a transmis Alexia pe contul ei de Instagram. 

Prezentatorii, glume despre cine pleacă acasă 

Aris a avut și el emoții, ceea ce s-a văzut, căci nu a fost prea vorbăreț, lucru de înțeles ținând cont că este primul său job, dar și prima apariție pe TV în calitate de gazdă a unei emisiuni. Glumele în platou nu s-au lăsat așteptate, protagoniștii emisiunii de weekend întrebându-se care din ei va pleca acasă. Ilona a zis că va dispărea Cuza. În emisiune, însă, azi nu a apărut Ristei.

Aris a fost primit cu bucurie de către noii colegi
Foto: Instagram

Și pe contul oficial al emisiunii Neața cu Răzvan și Dani de pe Instagram a apărut anunțul care l-a plasat pe fiul Andreei Esca în noua sa postură: „Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, @arismelkior”, au transmis reprezentanții emisiunii, alături de o poză cu Aris în platoul emisiunii. 

Aris, zvonuri că ar fi cuplat cu Laura Giurcanu 

Încă de când au fost împreună în America Express, Aris și Laura Giurcanu s-au apropiat și au format o conexiune specială. Fanii au speculat imediat o relație, mai ales că în urmă cu câteva zile chiar Andreea Esca a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apărea Aris, Alexia și Laura la masă. Esca a lăsat și un mesaj la poză: „Ca să nu pierd mersul lucrurilor! Tineretul mă ține la curent / în priză”, a scris aceasta. 

În ciuda faptului că toată lumea îi vedea în calitate de cuplu nou format, Laura însăși a negat zvonurile și a clarificat că nu este într-o relație, în nenumărate rânduri, inclusiv pe vlogul ei. Vizavi de prezența sa în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, Aris nu a dat până în acest moment declarații. Cuza și Șurubel l-au întrebat la sfârșitul emisiunii cum i s-a părut că a ieșit emisiunea. Aris a spus doar „OK”, în timp ce colegii lui au strigat în gura mare că „Această emisiune a fost extraordinară!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre