Simona Ionescu / Redactor Șef

O frumoasă din echipa lui Răzvan și Dani a avut un Crăciun cu probleme

O frumoasă din echipa lui Răzvan și Dani a avut un Crăciun cu probleme
Crăciunul acesta n-a fost deloc cu liniște și bucurie pentru Flavia Mihășan. Colega lui Răzvan și Dani a ajuns la spital.

O frumoasă din echipa lui Răzvan și Dani a avut un Crăciun cu probleme. Flavia Mihășan le-a dat fanilor vestea pe care nu vroiau să o audă. Din păcate, a avut probleme cu unul dintre copii chiar a doua zi de Crăciun și a fost obligată să ajungă la spital. Din fericire, vedeta a spus că totul e sub control, dar nu a menționat motivul pentru care s-a ajuns la ajutorul medicilor.

„Și, deși trebuia să ne pregătim de o vacanță frumoasă la mare, o vom amâna pentru zile mai sănătoase”

Din nefericire, s-au stricat și planurile de după sărbători, pentru că Flavia alături de tatăl copiilor și cei mici și-au propus să aibă o vacanță frumoasă la mare. „Cam așa petrecem noi a doua zi de Crăciun. Suntem internați, dar totul e bine acum. Lecția învățată e că nu ne dăm seama cât suntem de bine atâta timp cât suntem sănătoși.

Flavia Mihășan a ajuns la spital cu unul dintre copii. Sursă foto: instagram

Și, deși trebuia să ne pregătim de o vacanță frumoasă la mare, o vom amâna pentru zile mai sănătoase”, a fost mesajul frumoasei din echipa lui Răzvan și Dani pe rețelele de socializare. De asemenea, ea l-a arătat pe micuț, la spital, cu branula la mână, care privește fascinat la bradul de Crăciun.

Primul bebe a venit pe lume în anul 2019

Frumoasa dansatoare, care ani buni a fost asistenta lui Răzvan și Dani, a adus pe lume primul băiețel în anul 2019. Iar un an mai târziu, și-a surprins plăcut fanii când a anunțat că va mai vedea lumina zilei încă un bebeluș, tot un băiețel. O perioadă, Flavia a renunțat la televiziune pentru a-i crește pe cei mici alături de iubitul său, care o susține necondiționat.

Flavia se mândrește cu cea mai frumoasă familie. Sursă foto: qbebe, instagram

Când Tudor, frățiorul cel mic s-a născut, Carol, băiatul cel mare, a fost gelos, a povestit cu ceva timp în urmă Flavia. „Când a venit bebe se întreba cine e și de ce nu mai pleacă. Primul lucru de care întreabă dimineață este bebi, așa îi spune”, a mărturisit vedeta. Chiar dacă e o mamă fericită de băieți, Flavia și-ar dori mult să intre în familia lor și o fetiță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre