Simona Ionescu / Redactor Șef

Gestul care i-a pus pe gânduri pe americani. Melania Trump a lipsit din felicitarea de Crăciun a familiei

Gestul care i-a pus pe gânduri pe americani. Melania Trump a lipsit din felicitarea de Crăciun a familiei
Casele regale și marile familii, lansează în fiecare an, de Crăciun, câte o felicitare. Familia e imortalizată, o dată în an, în întregime, pentru a arăta lumii ce bine o duce, ce sudată e etc.

Melania Trump a lipsit din felicitarea de Crăciun a familiei. Acest fat i-a pus pe gânduri pe americani. Familia Trump s-a ținut de această tradiție dintotdeauna. Ea a fost ruptă anul acesta. Iar ceea ce s-a întâmplat a produs stupoare. Speculațiile au început să curgă valuri, chiar dacă există explicații oficiale pentru lipsa Melaniei Trump din felicitarea de Crăciun a familiei.

Melania Trump a lipsit din felicitarea de Crăciun a familiei

Melania Trump a lipsit  de la felicitarea festivă de Crăciun a familiei sale pentru că a avut grijă de mama ei bolnavă, a aflat Page Six. O sursă apropiată soților Trump  spune că mama fostei prime doamne, Amalija Knavs, a fost foarte bolnavă în spital, iar Melania a ținut să fie alături de ea în loc să participe la petrecerea unde a fost făcută imaginea ce a ajuns felicitarea de Crăciun a familiei fostului președinte american.

Melania Trump a lipsit în acest an din fotografia oficială a familiei sale, de Crăciun

„Melania a fost întotdeauna foarte devotată întregii sale familii, a declarat o sursă apropiată Melaniei Trump pentru Fox News Digital. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că a petrecut acest Crăciun cu mama ei bolnavă”.

Întreaga familie Trump este pregătită pentru un nou mandat prezidențial

Logodnica lui Donald Trump Jr., Kimberly Guilfoyle, a distribuit imaginea în cauză, care a fost făcută la proprietatea Mar-a-Lago a fostului președinte Donald Trump, din Palm Beach, Florida.

În imagine apar Trump Jr., Donald Trump, Guilfoyle, Barron Trump, Ivanka Trump, soțul Jared Kushner și copiii lor, Tiffany Trump și soțul Michael Boulos. De asemenea, mezinul lui Donald Trump, Barron, în vârstă de 17 ani, poate fi văzut în fața bradului de Crăciun stând în  spatele tatălui său.

Sursele indică faptul că Melania își va susține puternic și vizibil soțul în timpul candidaturii pentru un nou mandat la Casa Albă

La începutul acestei săptămâni, Page Six a relatat că Melania, în vârstă de 53 de ani, își va spori aparițiile publice pentru a-și susține soțul în vârstă de 77 de ani, care dorește să fie reales președinte. Melania și-a făcut recent apariția  la înmormântarea lui Rosalynn Carter, precum și la  o ceremonie de naturalizare a cetățenilor, la Arhivele Naționale.

„Trump și familia sa sunt atât de siguri că va deveni din nou președinte, încât surse din interior de la Mar-a-Lago spun că Donald a ajuns la un acord cu Melania pentru a intensifica aparițiile diplomatice de top în 2024. Melania își dă seama că este timpul să se alăture rândului primelor doamne istorice și să-și lase amprenta asupra istoriei… Ea se simte mai bine pregătită pentru rolul de primă doamnă”, a declarat sursa, menționând că întreaga familie îl susține pe Donald Trump în vederea unei noi candidaturi despre care toți membrii sunt siguri că îl va duce în Biroul Oval.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre