Simona Ionescu / Redactor Șef

Așa arată acum Britney Spears. Dinții au început să i se îndepărteze și a luat în greutate

Așa arată acum Britney Spears. Dinții au început să i se îndepărteze și a luat în greutate
Britney Spears nu mai este demult vedeta care era atunci când lansa hit după hit și cucerea topurile internaționale. Ea s-a confruntat cu probleme de natură psihologică  și a fost pusă sub tutela părintelui. După ce a reușit să scape de controlul tatălui său, vedeta continuă să treacă prin episoade ciudate.

În curs de divorț, a treia oară, după un mariaj care a ținut un an, Britney Spears trece printr-o transformare fizică ce nu poate fi ignorată: vedeta s-a îngrășat și se vede inclusiv că dinții au început să i se îndepărteze. Vedeta pare lipsită de griji și a plecat într-o nouă vacanță tropicală. Ea le-a spus fanilor că este „prea mică și slabă” de la dieta urmată, a început să posteze o serie de imagini intrigante.

Trupul sculptat al lui Britney Spears este istorie acum (Sursa: Instagram)

În vârstă de 42 de ani, Britney Spears și-a etalat corpul în bikini, ea aflându-se într-o escapadă tropicală într-o locație nedezvăluită. A realizat și distribuit mai multe imagini în care folosește oglinda camerei pentru a se surprinde.  Vedeta poartă cizme până la genunchi în timp ce e îmbrăcată doar într-un costum de baie, sau un șort de mici dimensiuni. A avut grijă să se și machieze puternic înainte de ședința foto ad-hoc.

Cum arată acum Britney Spears. Transformarea e mare

Din  imagini se vede că vedeta a pus serios în greutate. Abdomenul ei  plat, care, ani de zile a fost ceva fără de care nimeni nu și-o putea imagina pe Britney Spears, este acum istorie. Cântăreața a luat în greutate, mai ales în zona abdominală, iar „colăceii” se văd bine. În plus, după cum se poate observa în imagini, dinții vedetei au început să i se îndepărteze.

Într-una din fotografiile postate de Britney Spears se vede că s-a îngrășat serios și că dinții i se distanțează (Sursa: Instagram)

Noile postări în care se vede cât de mult s-a îngrășat Britney Spears vin după ce vedeta a anunțat că a intrat într-o nouă „dimensiune spirituală” și că aceasta se datorează ultimei sale diete. Artista în vârstă de 42 de ani a anunțat, vineri, că a început să țină post intermitent după ce a citit cartea lui Stephen Harrod Buhner, The Transformational Power of Fasting: The Way to Spiritual, Physical, and Emotional Rejuvenation.

Vedeta a început să țină post

„(Postul) te poate face să te simți slăbit timp de câteva zile, dar apoi obții un nivel (de energie) natural ridicat, după toate toxinele eliberate… De fapt, mă simt puțin prea mică și slabă pentru a mă gândi măcar să filmez pentru Instagram chiar acum”, a scris ea.

Kilogramele în plus acumulate de Britney Spears au determinat-o pe vedetă să treacă la post intermitent (Sursa: Instagram)

„Dar, sincer, îmi place această dimensiune spirituală în care mă aflu… Cred că toți avem nivelul nostru de spiritualitate… Cred că am experimentat niveluri destul de scăzute, dar și cele mai înalte niveluri”, a continuat ea. „Știu că mulți oameni nu înțeleg de ce îmi place să fac poze cu mine goală sau în rochii noi. Dar cred că dacă ar fi fost fotografiați de alți oameni de mii de ori, împinși și pozați pentru aprobarea altora, ar înțelege că mă bucur foarte mult să pozez așa cum mă simt, sexy, și să-mi fac propriile fotografii”, a mai adăugat Britney Spears în postarea sa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre