Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei șterge pe jos cu Oana Roman: „Te-am luat grasă, te-am făcut mamă și mireasă și nu meritai. Dacă mă apuc să-ți dau masca jos…”

Marius Elisei șterge pe jos cu Oana Roman: „Te-am luat grasă, te-am făcut mamă și mireasă și nu meritai. Dacă mă apuc să-ți dau masca jos…”
A trecut doar o lună de când Marius Elisei și Oana Roman nu mai sunt împreună și pe zi ce trece cei doi se jignesc din ce în ce mai mult.

Nimeni nu s-a comportat vreodată cu Oana Roman așa cum o face Marius Elisei. În timp ce vedeta susține că nu-l interesează de copilul său, bărbatul o ține în jigniri.

După ce a plecat de acasă, Marius Elisei i-a blocat Oanei și accesul la el. Bărbatul se vede clar că nu o mai suportă, iar fiica lui Petre Roman încearcă să-l determine să vorbească cu Isa, pentru că micuța suferă enorm și-și dorește să-și vadă tatăl. Din păcate însă, cel puțin în acest moment, acest lucru nu e posibil.

Pentru că nu are cum să ia legătura cu el, bruneta i-a transmis tot felul de mesaje pe contul de socializare, iar recent Elisei s-a gândit să-și ia revanșa printr-un video în care a făcut-o pe influenceriță cu ou și cu oțet, iar fanii amândurora au rămas pur și simplu șocați.

„Tu niciodată nu te uiți în oglindă, înainte să vorbești?”

Aflat în mașină, Elisei și-a pus poalele în cap și i-a spus Oanei tot ce are pe suflet. El a mers mult prea departe și i-a spus că a făcut-o mamă și mireasă, deși nu a meritat acest lucru. „Deci, te rog frumos, să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni.

Tu niciodată nu te uiți în oglindă, înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești, înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, o să aibă de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și o să vezi că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus Marius Elisei, pe internet.

„Și nu uita că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”

El a mers mult mai departe și s-a legat și de aspectul fizic al Oanei și a lovit-o unde o doare cel mai tare. “Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter. Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu.

Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești”, a mai spus fostul partener al Oanei. Pusă în fața acestei situații noi pentru ea, fiica Mioarei Roman s-a mulțumit să spună doar atât: „Băiatul ăla bun pe care mulți din prietenii mei l-au admirat… ăsta este el, de fapt!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre