Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrologul Minerva, operată din nou! Prin ce încercare a trecut de data aceasta în spitalul din Arad – Exclusiv

Astrologul Minerva, operată din nou! Prin ce încercare a trecut de data aceasta în spitalul din Arad – Exclusiv
Ultimii doi ani au fost foarte grei pentru astrologul Minerva. După o intervenție chirurgicală anul trecut, pe 30 septembrie, așa cum i-a arătat harta astrală, s-a operat din nou, după ce a fost la un pas de moarte. Când lucrurile păreau că s-au liniștit, s-a ivit o altă problemă: s-a luxat proteza.

Astrologul Minerva a fost supusă unei noi operații, iar medicii de la spitalul din Arad au făcut din nou minuni. Puternica femeie, iubită de Dumnezeu, a biruit și de data aceasta. A început lupta pentru recuperare.

„La Arad actul medical mi se pare diferit. Atenție, dedicație și plăcerea de a lucra cu oamenii”

De pe patul de spital, astrologul Minerva le-a transmis mulțumirile sale tuturor celor care i-au purtat de grijă în această perioadă grea.

„La Arad actul medical mi se pare diferit. Atenție, dedicație și plăcerea de a lucra cu oamenii. Mulțumesc dr. Fruja și medicului anestezist  Eliza Geanta. Tuturor asistentelor și infirmierelor Marinela, Viorica si Daniela.

Și bineînțeles le mulțumesc prietenelor mele Luciana Marza și Moaței, omul care la primul semn sau telefon mi-au fost alături. Dar și vouă tuturor celor care v-ați gândit la mine. Mulțumesc Simona, mulțumesc Rețete și Vedete și Evenimentul Zilei”, ne-a transmis Minerva.

„Misiunea” ei va continua

Astrologul Minerva, operată pentru a doua oară

Cu câteva zile în urmă, astrologul Minerva ne-a povestit momentele complicate prin care a trecut.

„Nu mă gândeam că 2024 va fi un an de căpătâi, în sensul că a fost greu, răscolitor și dureros. (…) Singurul lucru pe care am știut să-l fac a fost să-mi deschid harta. Moarte și Reînviere. M-au lăsat fără replică. Venus își arăta latura demonică. Îmi spunea să lupt. Marte în opoziție mă provoca și el la luptă.

Pe 30 septembrie m-am operat. După aceea, nu am întrebat decât: am trecut pe lângă moarte, nu? Nimeni nu mi-a răspuns concret.

Ce mi-a confirmat bănuiala a fost că atunci când mama a plecat, pe coridor a izbucnit în plâns. „Moare!”. Iar asistentele i-au spus, nu, nu moare, nu o lasă doctorul Fruja să moară.

 (…) Asta sunt eu, misiunea mea va continua, sunt sigură. Vă pup pe suflet!”, au fost cuvintele Minervei. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri