Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrologul prințesei Diana a făcut predicții pentru Kate Middleton și prințul William. Ce îi așteaptă în 2024

Astrologul prințesei Diana a făcut predicții pentru Kate Middleton și prințul William. Ce îi așteaptă în 2024
Prietena și astrologul regretatei Diana, prințesa inimilor, Debbie Frank, a făcut previziuni pentru Kate Middleton și prințul William.

Astrologul Debbie Frank, în care prințesa Diana avea încredere deplină a vorbit recent despre ce îi va aștepta în 2024 pe Kate Middleton și prințul William. Veștile sunt îmbucurătoare.

Astrologul prințesei Diana, predicții pentru Kate Middleton și prințul William

Potrivit astrologului, prințesa de Wales poate că nu este prin natura ei o „căutătoare de atenție”, dar anul 2024 îi va aduce multe oportunități de a „străluci”. „Acest an o împinge spre noi culmi de vizibilitate și realizări. Marte în semnul ei de naștere și Jupiter se vor asigura că va fi aclamată de public”, susține astrologul regal.

„Punct mare de putere pe 25 martie”

De asemenea astrologul spune că prințesa, care împlinește 42 de ani săptămâna viitoare, va „simți, de asemenea, un mare punct de putere pe 25 martie, cu Luna Plină eclipsată pe Marte, care intensifică activitatea ei și a lui William ca un cuplu regal puternic”.

Viitorul sună bine pentru Kate și William

„Pozițiile astrologice pe care le împarte cu William sunt, de asemenea, agățate în Luna Plină din 25 aprilie, primăvara împingându-i pe amândoi în lumina reflectoarelor. (…) Vara este mai calmă înainte de accelerarea cerească de toamnă, care începe cu Luna Nouă eclipsată din 2 octombrie și continuă în noiembrie și decembrie”, a fost verdictul astrologului.

Proiecte mari pentru 2024

Astrologul crede că prințesa va avea parte de proiecte mari. Și nu este mirare, pentru că aceasta are grijă să de implice în tot felul de lucruri extrem de importante. Anul trecut, pe vremea aceasta, a lansat „Shaping Us”, o campanie de conștientizare dedicată importanței primilor ani de viață, prin intermediul Centrului Fundației Regale pentru Prima Copilărie, care a fost creat în iunie 2021. Prințesa este și patroana mai multor organizații de caritate pentru copii, printre care Anna Freud, Place2Be, Foundling Museum și Action for Children.

Situație tensionată în 2024 pentru regele Charles. Sursă foto:

„Harry și Meghan continuă să zguduie barca regală”

În schimb, Charles se simte „mai puțin așezat și calm” pe măsură ce se îndreaptă spre anul 2024, iar relația sa cu fiul său, ducele de Sussex, rămâne tensionată, a declarat astrologul Debbie Frank. „Pentru Regele Charles, lucrurile sunt mai puțin așezate și calme decât și-ar dori, iar problemele sale personale de familie se reflectă în familia mai largă a Commonwealth-ului, amenințând să îi destabilizeze liniștea.

Uranus este planeta rebelă și, în timp ce prințul Harry și Meghan continuă să zguduie barca regală, rolul său de rege al țării și al Commonwealth-ului necesită modernizare”, a spus aceasta pentru Hello!.

Sursă foto: Hello

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre