Simona Ionescu / Redactor Șef

Atacată în Cișmigiu. Șoc și groază pentru o actriță din România. „Mă trezesc cu el la gât…”

Atacată în Cișmigiu. Șoc și groază pentru o actriță din România. „Mă trezesc cu el la gât…”
Ziua de joi, 18 mai 2023, a fost una cu ghinion pentru tânăra actriță Andreea Hristu. În timp ce stătea liniștită în parcul Cișmigiu, bând o cafea și citind o carte, a avut parte de un eveniment pe care nu-l va uita niciodată. Andreea Hristu a spus totul pe contul său de socializare.

Actrița susține că a fost bătută de un individ care, inițial, îi ceruse bani și nimeni din jurul său nu a intervenit să-i dea o mână de ajutor. „Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate. Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112.

Actrița Andreea Hristu a fost bătută în parcul Cișmigiu

„Bărbații care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți”

Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. (…)

În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care rămâne cu mine până vine poliția și care acceptă să fie și martor la dosar. Alți oameni vin să mă ajute, unii se duc să-l caute pe individ prin parc. Bărbații care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți”, a adăugat actrița.

Tânăra actrița, revoltată că nimeni nu i-a sărit în ajutor

Individul cu probleme a fost dus la secție

Actrița susține că oamenii legii au intervenit imediat și au „acționat impecabil” iar bărbatul care a bătut-o a fost prins și dus la secție. Cu siguranță, va plăti pentru fapta lui. „Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că:

  1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că
  2. Nimeni nu a intervenit. Erau patru bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-ar ridicat de pe bancă. Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală. (…) Urmele fizice ale agresiunii sunt minore, dar șocul e încă mare. Și revolta”, a încheiat actrița.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre