Simona Ionescu / Redactor Șef

Ați observat că actrița Megan Fox își ascunde mereu degetele? Am aflat secretul!

Ați observat că actrița Megan Fox își ascunde mereu degetele? Am aflat secretul!
Ați observat că actrița Megan Fox nu „defilează” niciodată cu mâinile în prim plan. da chiar, dacă ne uităm mai atent, am putea spune că de-a dreptul își ascunde mâinile. Chiar asta și face iar motivul e incredibil. Actrița suferă de o boală genetică teribilă, care e sursa frustrării ei.

Actriţa americană Megan Fox a fost declarată una dintre cele mai frumoase femei din lume datorită trăsăturilor şi corpului perfecte. Un singfur detaliu neplăcut strică armonia. Femeia invidiată pentru frumuseţea ei are frustrări legate de aspectul fizic. Este vorba despre un defect al degetelor, fapt pentru care nu de puţine ori Megan Fox preferă să își ascundă mâinile la ședințele foto. Actriţa a declarat că suferă de brahidactilie.

Brahidactilia înseamnă că ambele degete mari ale mâinii sunt foarte scurte, boante, iar unghiile lor au un aspect neobișnuit. Destul de neplăcut pentru o vedetă.

Boala descoperită de Hipocrate

Boala a fost descrisă încă din Antichitate, de celebrul Hippocrate. De aici a venit şi numele acestei malformaţii congenitale: hipocratismul digital. La vremea respectivă „degetele hipocratice” au fost asociate cu afecţiuni pulmonare, cardiovasculare, neoplazice, infecţioase, hepatobiliare, mediastinale, endocrine şi gastrointestinale.

Deşi medicina a avansat constant, în prezent nu există un tratament pentru această boală. Chiar dacă e o boală rară, aceasta mai e întâlnită și la actrița Leighton Meester, din serialul „Gossip Girl”.


Am aflat cum arată Mercedesul viitorului. Imaginile sunt absolut năucitoare

Alarmă la Vatican. Papa suferă de o boală infecțioasă gravă


Megan Denise Fox a fost născută 16 mai 1986 în Rockwood, Tennessee, şi este căsătorită de 10 ani cu actorul Brian Austin Green, cunoscut publicului din serialul Beverly Hills 90210. Ea provine dintr-o familie săracă dar cu ambiții. Părinții au decis să o canalizeze spre actorie încă de la vârsta de 5 ani.

În 1999 a participat la un concurs de frumusețe American Modeling and Talent Convention din Hilton Head Island, South Carolina, iar doi ani mai târziu și-a făcut debutul în cinematografie cu filmul „Holiday in the Sun”, unde a jucat alături de actrițele gemene Mary-Kate și Ashley Olsen.

Sursa foto: Instragram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre