Simona Ionescu / Redactor Șef

Au vrut să-l scape pe Justin Timberlake de arestare, dar polițistul habar n-avea cine este starul beat la volan

Au vrut să-l scape pe Justin Timberlake de arestare, dar polițistul habar n-avea cine este starul beat la volan
Justin Timberlake a rupt tăcerea, abordând public arestarea sa pentru conducere sub influența alcoolului care a avut loc mai devreme în această săptămână în Hamptons.

Cântărețul în vârstă de 43 de ani le-a vorbit scurt fanilor săi la United Center Stadium din Chicago, vineri sera, locul unde și-a reluat turneul mondial „Forget Tomorrow”. S-a aflat și că polițistul care l-a oprit în trafic habar n-avea cine este starul beat la volan.

Amintim că Justin Timberlake a fost arestat marți, după ce a petrecut o noapte cu prietenii la American Hotel din Sag Harbor. El a susținut că a consumat doar o băutură pe parcursul serii, un Martini. Era însă foarte beat, așa cum au constatat polițiștii care l-au oprit în trafic după ce l-au văzut în ce hal conducea mașina. El nu a putut trece nici testul de stat într-un picior, ca un cocostârc, când l-a pus polițistul ca să-i verifice reflexele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phaco Ramon 🇧🇷 JT & THE TNKIDS (@tnkidstv)

„A fost o săptămână grea”, le-a spus Justin Timberlake celor prezenți la concert, conform Page Six. „Știu că uneori sunt greu de iubit, dar voi continuați să mă iubiți la fel.” El le-a mai spus fanilor că îi iubește, afirmând că toți au trecut prin „urcușuri și coborâșuri și (devieri) stânga – dreapta”.

Concertul de vineri din Chicago a fost prima sa apariție după incidentul din Hamptons. Artistul urmează să revină în New York pentru două spectacole la Madison Square Garden pe 25 și 26 iunie. Justin va mai susține concerte și în Boston, Baltimore și Cleveland înainte de a începe partea internațională a turneului, la sfârșitul lunii iulie. Seria se va încheia pe 20 decembrie în Kansas City.

Polițistul habar n-avea cine este starul beat la volan

După arestare, o sursă a declarat pentru revista People că artistul „era foarte speriat” în timp ce se afla în custodia poliției, terorizat de ideea că și-a stricat imaginea de „băiat de aur”. „Era foarte speriat și a stat treaz toată noaptea când era în custodia poliției”.

Justin Timberlake a fost arestat și încătușat pentru conducerea unui vehicol sub influența alcoolului (Instagram)

„El insistă că a consumat doar o băutură și că nu a fost o noapte nebună de petrecere (înainte de a se urca la volan)”, a mai arătat sursa citată.

Conform documentelor în baza cărora a fost arestat peste noapte, Timberlake i-a spus ofițerului – care, de altfel, nici măcar nu l-a recunoscut – după ce a fost oprit: „Am băut un Martini și mi-am urmat prietenii acasă”.

Unul dintre martorii oculari, identificat de reporterul de la Page Six, a remarcat că prietenii lui Timberlake „spuneau poliției în timpul arestării: «Lasă-l să plece, lasă-l să plece». Rugămințile lor nu ar fi funcționat, deoarece ofițerul care l-a arestat „era atât de tânăr încât nici măcar nu știa” că Timberlake era un star pop de renume mondial”.

Până acum reprezentanții artistului nu au oferit un punct de vedere oficial în legătură cu evenimentul.

Cariera lui Justin Timberlake, în picaj direct

Incidentul arestării vine într-un moment în care se pare că starul pop se luptă cu sfârșitul imaginii sale de „băiat de aur” și are sentimente controversate în legătură cu cariera sa, și anume că nu este unde și-ar fi dorit să fie în acest moment, punctează Daily Mail. După arestarea sa, sursele spun că artistul are probleme și cu vânzările slabe ale celui de-al șaselea album, „Everything I Thought It Was”, lansat în martie.

„Albumul nu a avut prea mare succes și nu văd ca Justin să primească roluri importante în actorie acum, a spus un insider pentru Page Six. Cred doar că Justin are o reputație proastă în Hollywood, fiind considerat un tip dificil și o adevărată pacoste. Are un pic prea mult ego”.

Adevărul e că artistul, care e în prezent tată de doi copii, a avut un an dificil pe plan muzical, deși se poate lăuda cu 10 premii Grammy în cariera sa lansată ca unul dintre vocaliștii principali ai trupei NSYNC.

Bunăoară, cel mai recent single al său, „Everything I Thought It Was”, a marcat prima sa lansare solo care nu a ajuns pe primul loc în topuri de la piesa „Justified”, lansată în 2002. În plus, inclusiv vânzările pentru turneul său mondial au fost descrise ca fiind „slabe”.

„Imaginea sa de băiat de aur este cu siguranță epuizată”, a mai spus insiderul de la Hollywood despre muzicianul considerat unul dintre cei mai influenți artiști ai secolului 21.

Sursa a recunoscut că „au existat zvonuri despre comportamentul lui Justin de mult timp” și că „poate, balonul era pe cale să explodeze și acesta (momentul surprinderii lui Justin Timberlake de către poliție, beat la volan) a fost (doar) acul care a spart balonul”.

„În lumea de azi, trebuie să fii cu adevărat prost să conduci sub influența alcoolului, a continuat insiderul din industrie. Justin arată o parte a sa pe care cred că mulți nu o știau”.

Artistul așteaptă procesul. Se confruntă cu 3 capete de acuzare

Arestarea lui Timberlake a avut loc în timpul unei scurte pauze în turneu, după spectacolul său din 15 iunie din Miami și înainte de cele două spectacole din Chicago din 21 și 22 iunie. El a fost arestat în elegantul Hamptons din Sag Harbor, New York. Timberlake și soția sa, Jessica Biel, au închiriat o casă în Sag Harbor pentru vară, așa cum au făcut și anul trecut.

După ce l-au oprit în trafic, având în vedere că mașina nu se deplasa corect, polițiștii au detectat un miros puternic de alcool. Starul a refuzat să facă testul de alcoolemie la fața locului, astfel că i-a fost suspendat permisul de conducere în statul New York.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie Tleiji (@stephwithdadeets)

Deși Justin a fost adus în fața instanței sub acuzația de conducere sub influența alcoolului, precum și pentru alte încălcări ale legii rutiere, până acum a rămas tăcut în privința arestării, în ciuda faptului că a trebuit să petreacă o noapte în detenție.

El a fost de asemenea amendat pentru că ar fi trecut pe lângă un semn de oprire pe care l-a ignorat, dar și pentru neîncadrarea în banda de circulație. Timberlake, care a fost eliberat pe cauțiune, are următorul termen de judecată stabilit pentru 26 iulie.

Britney Spears culege lauri după arestarea fostului iubit

De toată această întâmplare se bucură fosta sa iubită, Britney Spears, care a sărbătorit arestarea lui Justin Timberlake cu un cocktail și a făcut o postare cu subînțeles. Practic, vedeta i-a plătit cântărețului o poliță mai veche, după ce, în 2007, Timberlake, în discursul de acceptare a unui premiu Brit a umilit-o public, transmițându-i: „Nu mai bea. Știi cine ești. Vorbesc cu tine. Nu mai bea, o să te faci de râs (…)”.

La momentul respectiv, Britney Spears era supusă unor critici intense și și-a ras capul la doar două zile după ceremonie. Acum, fanii cântăreței au devenit extrem de vocali pe rețelele sociale despre arestare. „Și după 17 ani, a ajuns să-și mănânce propriile cuvinte. Culegi ce semeni”, i-a transmis un internaut lui Justin Timberlake.

În plus, piesa „Criminal” a lui Britney Spears a revenit în topuri. De exemplu, în Brazilia, a intrat  direct în Top10, imediat după arestarea lui Justin Timberlake.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre