Simona Ionescu / Redactor Șef

Aurel Pădureanu îi împlinește Corneliei Catanga cea mai mare dorință. Pentru că nu are bani, se va împrumuta

Aurel Pădureanu îi împlinește Corneliei Catanga cea mai mare dorință. Pentru că nu are bani, se va împrumuta
În curând, se va face un an de când ne-a părăsit regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga. Aurel Pădureanu a reușit să facă ce și-a propus.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Cornelia Catanga nu a fost înmormântată așa cum ar fi trebuit. Se schimbă situația.

Aurel Pădureanu îi împlinește Corneliei Catanga cea mai mare dorință. Pentru că nu are bani, se va împrumuta

S-a luptat cât a putut, dar acum a reușit. Aurel Pădureanu a primit aprobare și o poate dezgropa pe Cornelia Catanga și o poate înmormânta din nou, potrivit obiceiurilor creștine. Artistul îi va face soției sale o lucrare așa cum și-a dorit, din humă albă pentru că, spune el, așa a visat o prietenă comună. Chiar dacă acum nu are banii necesari, cântărețul spune că se va împrumuta pentru a face ceea ce și-a dorit iubita sa.

„Pe 15 o să înceapă lucrarea”

”Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă. A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Ce scrisoare i-a lăsat Catanga cu câțiva ani în urmă

Aurel Pădureanu nu se poate liniști după moartea soției și recitește mereu o scrisoare pe care artista i-a scris-o cu câțiva ani în urmă.

„La multi ani, iubire. Luna august este cea mai semnificativă lună a anului, pentru că ne-a unit pe veci. Adu-ţi aminte că pe data de 29-30 august 1990 am ajuns in Ţara Sfântă, iar pe data de 15 septembrie parcă eram de o viaţă împreună.

În cei 48 de ani ai mei, nu am ştiut ce înseamnă adevărata dragoste, iubire, mângâiere. Mă faci să tresar la orice atingere. Îți jur pe Alexandru, rodul dragostei noastre, că tu esti omul pe care l-am iubit şi îl voi iubi până când în gură îmi va intra ţărână. Ţi-am fost alături şi îţi voi fi alături până la sfârşitul vieţii mele.

Îmi pare rău pentru că nu am avut bani să-ţi serbez ziua, dar dragostea pe care ţi-o port consideră că este cel mai de preţ cadou, pentru că pe buzele mele, în orice secundă te strig şi mă cert doar cu tine. Dacă după ce citeşti această scrisoare vii la mine, îmi confirmi dragostea ta, dacă nu, măine seară invită-mă la o cină romantică. Nu te voi refuza. Cu toată dragostea, Corny!”, au fost vorbele Corneliei Catanga.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre