Simona Ionescu / Redactor Șef

Aventurile Giuliei pe drumurile patriei. Un șofer de tir a îngrețoșat-o cu gestul său, iar artista l-a filmat

Aventurile Giuliei pe drumurile patriei. Un șofer de tir a îngrețoșat-o cu gestul său, iar artista l-a filmat
Giulia Anghelescu, fosta componentă a trupei Candy, este una din artistele mult îndrăgite în România. Simpatica blondă are grijă să se țină aproape de fanii ei și pe povestește, pe rețelele de socializare, tot ce face.

Vedeta a plecat, ieri, alături de soțul ei, Vlad Huidu, cu mașina, spre Cluj-Napoca, pentru a participa la Untold. Au avut parte de peripeții la care nu s-au așteptat. Pe drum au avut parte de mai multe întâlniri de „gradul trei”. Prima dată, au fost depășiți de un convoi de mașini militare.

Giulia nu a stat pe gânduri și a filmat lungul șir de mașini de război ale armatei care de deplasau în cadrul unui exercițiu.

Traseul a fost întrerupt de un blocaj

Spre disperarea Giuliei, drumul spre Cluj- Napoca le-a fost oprit, timp îndelungat. Au stat pe loc 69 de minute, după cum a dezvăluit vedeta care nu s-a abținut să nu îi reproșeze „șoferului personal” Vlad Huidu faptul că a ales traseul spre Cluj-Napoca, de la București, prin Valea Oltului.

Și asta nu a fost tot. În timpul blocajului rutier, Giulia a fost de-a dreptul îngrețoșată de gestului revoltător al unui tir-ist. L-a filmat și a postat clipul pe internet, tocmai ca să îl facă de rușine.

Profitând de faptul că circulația mașinilor era oprită, șoferul de tir a decis să își facă o curățenie temeinică în cabină. Prin urmare el a scos preș urile de pe jos și l-a scuturat chiar în mijlocul carosabilului. Cu această ocazie a lăsat în urmă un morman de praf dar mai ales de coji de semințe, pentru că, pe drum acesta s-a răsfățat cu „bomboane agricole”.

Aventurile Giulia pe drumurile patriei au avut nevoie de un calmant original

Supărată că a stat în trafic peste o oră, scârbită de șoferul de tir care și-a împrăștiat cu nesimțire cojile de semințe pe drum, Giulia a simțit nevoia unui calmant, și a optat pentru unul interesant. Ea a apelat la o țigară electronică cu 8% CBD și a mărturisit că aceasta i-a dat o stare de „zen”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre