Simona Ionescu / Redactor Șef

Avertismentul înfiorător al criminalistului Tudorel Butoi pentru toți părinții din România. Copiii sunt în mare pericol!

Avertismentul înfiorător al criminalistului Tudorel Butoi pentru toți părinții din România. Copiii sunt în mare pericol!
Unul dintre cei mai apreciați criminaliști din România, Tudorel Butoi a postat pe contul său de socializare un avertisment care le-a dat fiori pe șira spinării părinților.

Criminalistul Tudorel Butoi le-a reamintit părinților că trebuie să aibă mare grijă cât își lasă micuțiii pe internet, pentru că e posibil să se trezească cu probleme.

„Răspundeți pentru comportamentele piticilor voștri”

„Alarmă/avertisment!… părinți… trezirea!!!…ieșiți din confort, lene, nepăsare. Habar n-aveți, nătărăilor, ce colcăie sub liniștea aparentă, disimulată de copiii voștri. Internetul lucrează pervers, tăcut, insidios, persuasiv. Psihopații vă pândesc copiii. Fuga de acasă, pedofilia, furtul din casă, sexualitatea perversă… trasul pe nas, abandonul școlar, agresivitatea…

Sunt recompensele de care… Răspundeți pentru comportamentele piticilor voștri. Supravegherea și confidențele copiilor. Verificarea controlată… Mica corecție, încărcarea cu sarcini realiste pragmatic aducătoare de satisfacții… Sunt doar câteva dintre obligațiile care vă revin pentru a preîntâmpina tragica/tardiva/surpriză tristă. Vă iubesc! Forță, trebuie să reușiți”, a fost mesajul criminalistului Tudorel Butoi.

Cine e criminalistul Tudorel Butoi

Într-un interviu pentru Gândul, criminalistul Tudorel Butoi a vorbit despre incredibila sa meserie și despre faptul că a reușit să supună detectorului de minciuni nu mai puțin de 11 criminali în serie.

Mesajul criminalistului Tudorel Butoi pentru părinți

„Am pus mult suflet, am antrenat psihologi. Eu m-am specializat afară, dar nu asta e problema. Am putut să-mi specializez specialiștii mei și am dat duma în ei, în generația mea. Unsprezece criminali în serie pe care-i avusese țara asta, unii cu vechime de trei-patru-cinci ani de când își făcuseră năzdrăvăniile, i-am adus, i-am supus detectorului.

Mie mi s-au mărturisit unde sunt și cadavrele, unde-s bijuteriile. Totul făcut probator”, a mărturisit specialistul. Psiholog criminalist și expert poligraf în cadrul Poliției Române, Serviciul criminalistic, membru fondator și formator al Institutului de Psihologie Judiciară, a amintit totodată și de cât de responsabili sunt părinții pentru creșterea copiilor.

„Dirijează-i zonele în care îi dai acces”

„Toți părinții să știe: până la 18 ani ai copilului, sunt responsabili de creștere, educație și sănătate. Fiind în preajma lui, dirijează-i zonele în care îi dai acces, în funcție de vârstă. (…) Crești în vârstă, faci la școală anatomie, fiziologie, mai poți discuta mai amplu cu părinții și nici nu te aștepți când, pe la 17 ani o pupi pe Lizuca prin Cișmigiu și sunteți prieteni și iubiți. Dar nu-mi face tu mie din copiii de 3 ani, de 5 ani, generație de onaniști! (…)”, mai spus criminalistul în interviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre