Simona Ionescu / Redactor Șef

Avocata susținea că șoferul ucigaș de la 2 Mai nu consuma, însă el își etalează fără rușine drogurile

Avocata susținea că șoferul ucigaș de la 2 Mai nu consuma, însă el își etalează fără rușine drogurile
A lovit în plin opt persoane, iar pe două dintre acestea le-a omorât. În timp ce părinții șoferului ucigaș de la 2 Mai vor să pară că suferă, tânărul se laudă pe rețelele de socializare cu drogurile pe care le consumă.

Șoferul ucigaș de la 2 Mai îi sfidează pe români și povestește despre drogurile care-i plac. El apare într-un video li se laudă că se scaldă în bani. Asta în timp ce avocata lui susținea în fața jurnaliștilor că tânărul nu era consumator.

Se lăuda cu banii pe care îi are

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, care a ucis două persoane la 2 Mai reușește să surprindă și mai mult. Acesta a apărut alături de o tânără într-un videoclip și a vorbit despre sumele de bani pe care le învârte. „Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, au fost cuvintele tânărului.

Părinții lui Vlad Pascu vorbesc tot de bani

Într-o declarație pe care au dat-o recent, părinții lui Vlad Pascu au vorbit, la rândul lor, de bani. Ei s-au oferit să plătească tratamentul celor care au nevoie și au cerut „echilibru și comunicare”. „Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

El este ucigașul care a omorât doi oameni din cauza drogurilor

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca. Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

„Nu încercăm să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale”

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale. Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Vlad Pascu, șoferul drogat fără scrupule

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ,,ușoară,, pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, a fost mesajul transmis de părinții lui Vlad. Despre părinții șoferului criminal au apărut informații în presa națională cum că ar fi rechini imobiliari, dar și parte dintr-o rețea națională de cămătărie. Ei nu au comentat și aceste acuzații.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre