Simona Ionescu / Redactor Șef

„Azi se schimbă lumea!” Anunțul momentului vine din harta astrelor. Razboiul se vede în stele. Fiecare zodie va avea parte de un eveniment

„Azi se schimbă lumea!” Anunțul momentului vine din harta astrelor. Razboiul se vede în stele. Fiecare zodie va avea parte de un eveniment
Astrologul Cristina Demetrescu vorbit despre conflictul militar care are loc în Ucraina, în timp ce a făcut previziunile pentru prima parte a lunii martie 2022.

Previziunile Cristinei Demetrescu pentru prima parte a lunii martie 2022, au fost făcute publice la Pro TV. Astrologul a spus că urmează o perioadă a reașezărilor: „Este un an christic, un an de vindecare”, a arătat aceasta, adăugând că „nu există vindecare fără suferință”.

„Pe cer se află această planetă Jupiter și Neptun care este patronul Peștilor;  vor fi foarte puternic întărite și activate de Luna Nouă care se produce în data de 2 martie, spre seară. În același timp sunt încă două conjuncții majore care într-adevăr pot schimba lumea, dar eu trag speranța că această lume, până la urmă, se scutură pentru a fi schimbată într-un sens mai bun. Se schimbă paradigma”, a spus astrologul.

Ce schimbă Luna Nouă în România

„Avem o Lună Nouă cu Saturn peste Soarele României. România s-a trezit peste noapte cu o responsabilitate. Pe data de 2 martie se schimbă paradigma. Luna Nouă termină conjuncția cu Saturn, care ne-a adus criză, probleme, blocaje, frica înainte de a depăși o situație. Se întâlnește cu marele benefic, care este responsabil de minuni, de vindecare, autovindecare și rugăciune. E anul în care trebuie să ne amintim că rugăciunea este foarte importantă”, a declarat Cristina Demetrescu la Vorbește lumea.

Ce spune Cristina Demetrescu despre războiul lui Putin

„Este anul în care trebuie să ne aducem aminte că rugăciunea este extraordinar de importantă și mai mult decât atât este foarte important să gândim pozitiv. Sunt foarte multe semnale negative care panichează, care sperie, care nu fac altceva decât să amplifice o frică care este incompatibilă cu ce trăim în momentul acesta.

Nu știu dacă este războiul lor și dacă nu cumva este provocarea noastră, a tuturor . (…) Pe harta celui care provoacă toată această criză, în momentul de față cel care a pornit acest război are planete căzute, răsturnate, a plecat fără energie”, arată astrologul Cristina Demetrescu.

Ce trebuie să știe fiecare zodie în prima jumătate de martie

  • În primele 15 zile din martie, Berbecii au nevoie de iluminare.
  • Taurii primesc ajutor de la prieteni, ajutor din societate.
  • Pentru Gemeni, Luna Nouă din 2 martie aduce realizări profesionale.
  • Racii au parte de posibilitatea de a călători.
  • Leii vor avea o perioadă cu bani, cu lucruri care se pot valorifica. În sens ezoteric, vor înțelege lumea de dincolo.
  • Fecioarele găsesc echilibru de la cineva ca să poată să treacă de o încercare.
  • Balanțele au un moment bun pentru sănătate și pentru proiecte noi.
  • Scorpionii au parte de iubire, copii, creativitate.
  • Săgetătorii au de rezolvat lucruri cu casa, în casă, cu familia. Perioada aduce pace. În sens ezoteric, este vorba despre legătura cu sinele.
  • Capricornii pot ajuta pe cineva.
  • Vărsătorii dobândesc câte ceva, căci au o perioadă bună din punct de vedere financiar.
  • Peștii au parte de amplificare pe toate planurile. În jurul lor se produc multe lucruri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre