Carmen Harra face previziuni înfricoșătoare. „Timp de 13 ani…”

Carmen Harra face previziuni înfricoșătoare. „Timp de 13 ani…”
Una dintre cele mai mari clarvăzătoare ale lumii, Carmen Harra, ne dă vești groaznice. Ce se va întâmpla cu lumea?

Se termină sau nu pandemia de coronavirus? Cum va merge economia lumii? La toate aceste întrebări a răspuns Carmen Harra.

Carmen Harra face previziuni înfricoșătoare. „Timp de 13 ani…”

Se spune că marea clarvăzătoare Carmen Harra nu a greșit niciodată atunci când a făcut o previziune. Fosta cântăreață celebră a făcut acum o serie de afirmații despre ce ne așteaptă în acest an, care ne dau fiori pe șira spinării. Din nefericire, ea spune că nu vom scăpa atât de repede pe cât ne-am dori de coronavirus, iar cei care se vor vindeca, vor rămâne cu multe sechele.

Din păcate, Carmen Harra susține că trebuie să înarmăm cu multă răbdare, pentru că niciodată nu va mai fi ca înainte de apariția bolii. Mai mult decât atât, ea susține că următorii 13 ani vor fi cu adevărat grei, astfel că întreaga planetă va fi zguduită. Cât privește sistemul financiar, acesta se va prăbuși și e posibil să apară noi forme de plată.

„Băncile se vor prăbuși și vom avea un nou sistem monetar”

„Nu va fi un război clasic, cu bombe și tancuri, însă va fi ceva care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna. Băncile se vor prăbuși și vom avea un nou sistem monetar, iar formele de guvernământ se vor schimba sub presiunea protestelor de stradă.

Văd că vom avea foarte mulți morți. Pandemia de coronavirus va dura aproximativ trei ani. Aceasta este însă doar începutul unei perioade de 13 ani, până în 2033, când toată omenirea se va confrunta cu probleme majore care vor duce la transformări uriașe și ireversibile în stilul nostru de viață. După coronavirus urmează altceva și mai grav! Viața nu va mai reveni niciodată la ce a fost înainte de pandemie, trebuie să acceptăm asta, dar să fim totuși optimiști.

„Până se va găsi o soluție la coronavirus, trebuie să fim extrem de prudenți”

Acest coronavirus realizăm cu toții că există, într-adevăr, și că pentru unii poate fi mortal. Purtați mască, păstrați distanța, limitați contactele sociale și folosiți dezinfectanți. Până se va găsi o soluție la coronavirus, trebuie să fim extrem de prudenți.

Am cunoștințe și clienți care s-au infectat cu  coronavirus și au ajuns la spital în stare gravă. Cei mai mulți au scăpat cu viață, însă, din păcate, destui au rămas cu probleme grave de sănătate plus trauma de a vedea moartea cu ochii”, au fost cuvintele clarvăzătoarei.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre