Simona Ionescu / Redactor Șef

Baba Vanga a prezis coronavirusul. Ce a spus că va păți președintele Trump

Baba Vanga a prezis coronavirusul. Ce a spus că va păți președintele Trump
Se spune că Baba Vanga din Bulgaria a prezis soarta președintelui american Donald Trump.

„Nostradamus din Balcani”

Baba, cunoscută și sub numele de „Nostradamus din Balcani”, a prezis că președintele Statelor Unite ale Americii va avea „o boală misterioasă” în anul 2020, care îl va lăsa surd și cu o tumoare pe creier. S-a confirmat pe data de 2 octombrie că Donald Trump a contactat virusul Covid-19. De asemenea, soția sa Melania a fost depistată cu coronavirus.

Unele dintre celelalte predicții ale sale a fost și tsunami-ul din Thailanda. Se spune că ea a făcut predicții până când a decedat în anul 1996. Baba Vanga a crescut la o fermă dintr-o zonă care face acum parte din Macedonia și a fost orbită de o furtună de praf.

Fanii ei susțin că accidentul i-a oferit o „a doua vedere”, care i-a permis să prezică evenimente viitoare, dintre care unele au fost neobișnuit de exacte, scrie publicația The Mirror.

A prezis atacurile de la 11 septembrie

Într-o predicție din 1989, ea a spus: „Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș și sângele nevinovat va țâșni”. Acest lucru a fost tradus ca un teribil atac terorist asupra Turnurilor Gemene ale World Trade Center, care au fost lovite de două avioane pe data 11 septembrie 2001.

Baba Vanga nu și-a scris niciodată propriile predicții și a fost luată atât de în serios încât guvernul bulgar a pus-o pe statul de plată. Un personal permanent a fost însărcinat să noteze previziunile ei și să transcrie interviurile cu persoanele care au venit la ea pentru sfaturi.

Cu toate acestea, nu tot ce a prezis a fost corect. De exemplu, un război nuclear în anii 2010-2014 nu s-a materializat.

Institutele de sugestologie și parapsihologie din Sofia și Petrich au studiat, de asemenea, abilitățile psihice aparente ale lui Vanga. Unele dintre viitoarele ei profeții includ o schimbare a orbitei Pământului în anul 2023 și descoperirea unei metode de lucru a călătoriei în timp în 2304. Predicțiile ei se încheie în anul îndepărtat 5079 care, a spus ea, va marca sfârșitul Universului.

Sursa: mirror.co.uk/3am/

Ce povestește Mădălina Ghenea despre primul film pe care l-a făcut în România. Lansarea va fi curând

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre