Simona Ionescu / Redactor Șef

Bădălău îi rupe sufletul Claudiei Pătrășcanu și spune că n-a iubit-o niciodată. „Eram cu altă femeie”

Bădălău îi rupe sufletul Claudiei Pătrășcanu și spune că n-a iubit-o niciodată. „Eram cu altă femeie”
Invitat în primul său podcast, Gabi Bădălău a mărturisit că între el și mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, nu a fost niciodată o poveste de iubire. Cântăreața va fi distrusă.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a vorbit frumos mereu despre povestea lor de iubire. Afaceristul însă spune cu totul altceva: n-a iubit-o niciodată.

Gabi Bădălău: „Nu știu dacă rămân cu tine, nu știu dacă te iubesc”

„Între mine și Claudia nu a fost o poveste de iubire. A rămas însărcinată foarte rapid, eu aveam 25 de ani, eram necopt dar îmi doream copilul. Iar eu i-am spus nu știu dacă rămân cu tine, nu știu dacă te iubesc, dar îmi doresc copilul. Credeam că dacă sunt tată și am soție… am crezut că m-am maturizat.

Ea m-a acaparat, era și cu șapte ani mai mare decât mine. A venit copilul, botezul, după hai și nuntă. Băi, nuntă nu prea merge. Cumva eram indus de familie, că am sentimentul ăsta că mă căsătoresc, că mă liniștesc. Dar n-a fost o poveste cu îndrăgostit, o dragoste reală. Tocmai de aia s-a și terminat. (…) Dar acum faptul că avem doi copii sănătoși, minunați, e cel mai mare dar de la Dumnezeu și îi mulțumesc Claudiei”, a mărturisit Bădălău.

„Mama a iubit-o”

Claudia i-a dăruit lui Gabi cei mai frumoși copii

Când a aflat că băiatul lor va deveni părinte, tatăl lui Bădălău, fiind mai dur, nu a fost de acord. „Eu tot timpul le cer sfatul părinților mei. Tata i-a spus părerea – nu e cazul, nu o cunoști pe fata asta, ai răbdare. Eu n-am ținut cont și mă bucur pentru asta, pentru că așa s-a născut Gabriel.

Dar nu au fost de acord. Când au cunoscut-o, lucrurile erau frumoase, Claudia s-a făcut plăcută, apoi au venit și lucrurile mai puțin plăcute. (…) Mama a iubit-o foarte mult, au fost apropiate o perioadă”, a spus Gabi.

„Am greșit în căsnicia cu Claudia, eram cu altă femeie

E pentru prima dată când Bădălău recunoaște că a greșit în căsnicia cu Claudia și recunoaște că era cu altă femeie. „M-am dus acasă și am recunoscut lucrul ăsta. Am greșit, s-a terminat. Iar ea, țin minte era o seară de vară, în acel moment în loc să-și țină familia, a postat pe Facebook un mesaj foarte urât despre mine despre familie, a dat-o în politică, în amenințări.

În acea noapte când eram toți în casă. Înainte maică-sa intervenise în relația noastră. Eu mi-am asumat că am greșit, dar după acel mesaj, am văzut o altă Claudia, plină de ură, de frustrare. Atunci am simțit că s-a rupt”, s-a destăinuit afaceristul. Acum, Bădălău spune că nu regretă că a înșelat-o și merge pe principiul că „toate se întâmplă cu un scop”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre