Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul lui Adrian Enache e categoric în ceea ce-l privește pe tată. David a avut o primă întâlnire cu Netflix!

Băiatul lui Adrian Enache e categoric în ceea ce-l privește pe tată. David a avut o primă întâlnire cu Netflix!
Cântărețul Adrian Enache e tată de adolescent, alături de vedeta de televiziune Iuliana Marciuc. Fiul lor, David, urmează să termine penultimul an de liceu, lucru care îl pune în fața unei mari dileme de viață.

Prezentatoarea TV Iuliana Marciuc și artistul Adrian Enache formează un cuplu de peste două decenii. Povestea lor de dragoste care rezistă de așa mult timp a fost extrem de controversată la începuturile ei, când cântărețul era căsătorit cu altă femeie. În afară de David, Adrian Enache mai are o fată, Diana, de 26 de ani, din căsătoria anterioară.

De Corina, mama Dianei, cântărețul s-a despărțit în 2009, an în care împlineau două decenii de la mariaj, când deja de ani buni exista relația cu prezentatoarea TV. Corina e manager la o agenție de turism și iubește să călătorească. Ea a povestit într-un interviu că a aflat din presă de relația soțului ei și a insistat asupra divorțului când a fost vorba de al doilea copil al artistului. În timp, cele două femei au ajuns să se împrietenească.

Acum focusul  în familia Enache este asupra fiului. Fiica cea mare a artistului e asiugurată: ea  cântă singură sau alături de tatăl ei, a absolvit Facultatea de Drept şi are emisiune la Naţional FM. Ea prezintă alături de reputatul om de radio Denis Ciulinaru emisiunea „România vorbeşte la Naţional FM”.

Certitudine: fără carieră muzicală

David Enache, copilul celor două vedete, admite că se află într-un moment al vieții sale în care trebuie să ia o decizie foarte importantă pentru viitorul său. Băiatul spune e că a luat ce a fost mai bun de la ambii părinți. Dar acum trebuie să se decidă spre ce facultate va merge la încheierea liceului.

David Enache nu vrea o carieră în muzică, asemeni tatălui său

Ajuns la 17 ani spune că sigur nu va face o carieră muzicală. „Am încercat ceva cu cântatul când eram mic, dar n-a mers! Cred că tata s-a consolat deja cu ideea. Și din acest punct de vedere, aș înclina să merg mai degrabă pe calea aleasă de mama. Dar încă nimic nu e sigur!”, a declarat David Enache pentru Impact. Puștiul învață foarte bine și se pregătește să încheie clasa a XI-a cu o medie de aproape 10.

Cum a ajuns David Enache la Netflix

David Enache a reușit să-și treacă numele pe distribuția serialului de mare impact, Wednesday, regizat de Tim Burton, care a putut fi urmărit pe Netflix. „Am terminat până acum o școală de televiziune, unde am avut foarte multe de învățat și unde mi-a făcut plăcere să fiu cursant. Așa s-a născut pasiunea pentru film, unde aș putea spune că am făcut primii pași. Timizi, dar ei există! Iată de ce cred că se conturează o carieră asemănătoare cu cea a mamei, deși am apărut și într-un videoclip al tatălui”, a mai declarat adolescentul pentru sursa citată.

Adrain Enache trebuie să se împace cu ideea că fiul său va pleca de acasă peste un an

Ultimele gânduri le dau palpitații părinților: ar putea să vrea să meargă la facultate în străinătate. „Mă bate gândul că aș putea merge să studiez afară. Mai degrabă în Olanda decât în Marea Britanie. Dar nu am hotărât nici specializarea căreia îi voi da curs, nici țara în care voi alege să fac acest lucru. Sincer, nu mi se pare că va fi o alegere ușoară din partea mea. Ceea ce știu e că, cu siguranță, ai mei mă vor susține, indiferent de decizia mea finală”, mai spune tânărul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre