Simona Ionescu / Redactor Șef

Băieți și fete se bat pentru a prinde rol în Burlacul

Băieți și fete se bat pentru a prinde rol în Burlacul
E nebunie mare, toată lumea e încordată și așteaptă cu sufletul la gură răspunsul final. Se pregătește sezonul al șaselea din Burlacul, iar tânărul manelist Jador, prietenul fiicei Andreei Esca și a iubitului acestuia, e printre favoriți.

Jador este unul din artiștii din noua generație foarte apreciat de publicul său. Cântărețul de manele ar fi participat la castingul pentru emisiunea Burlacul, de la Antena 1, pentru care se pregătește un nou sezon, al șaselea. Anumite surse bine documentate spun că pentru Burlacul 2020, „în cărți” ar fi rămas Jador și Culiță Sterp.

Jador însă neagă categoric. Contactat de Redacția.ro, Jador a infirmat participarea la casting: „Nu înțeleg de unde până unde s-a dedus că aș participa la noul sezon Burlacul, dar răspunsul este NU. Nu voi fi participa la Burlacul”.


Ghislaine Maxwell, îngrozită. Detalii din viața ei sunt pe punctul de a se afla

Celebră prezentatoare tv, în anchetă. Acuze de rasism și „mediu de lucru toxic”


Cine au fost burlacii de până acum?

Emisiunea Burlacul se difuzează în România din 2010. A luat o pauză, iar Antena 1 a anunțat că în 2020 formatul revine din toamnă pe micile ecrane. Până acum au existyat cinci burlaci celebri. Primul, care așa a și rămas, a fost Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a participat la primul sezon al show-ului. Au urmat: Edward Popescu Strohlen (sezonul 2), Vladimir Drăghia (sezonul 3), Bogdan Vlădău (sezonul 4) și Andrei Andrei (sezonul 5).

Postul Antena 1 nu a comunicat încă oficial data la care noul sezon va începe să ruleze pe ecrane. Ceea ce se știe este că s-a încheiat castingul pentru emisiunea din acest an -0 sezonul 6, în sensul că s-r fi ales bărbatul – burlacul. Jador și Culiță Sterp sunt numele vehiculate. Acum mai sunt de găsit fetele.

Sursa foto: Instagram / Jador, Culiță Sterp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre