Simona Ionescu / Redactor Șef

„Balerina neamului”, taxată de Romică Țociu în timpul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Cum a reacționat Andreea Bălan

„Balerina neamului”, taxată de Romică Țociu în timpul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Cum a reacționat Andreea Bălan
Carmen Chindriș și Romică Țociu au câștigat a șaptea gală Te cunosc de Undeva! de sâmbătă, 18 iunie 2022. Cei doi au interpretat Nat King Cole și Natalie Cole, cu celebra melodie "Unforgettable".

Le-a ieșit foarte bine numărul. Chiar dacă Carmen Chindriș e absolventă de Conservator, Romică Țociu a făcut față cu brio notelor înalte, iar cuplul a avut un moment foarte bun.  Au produs multă emoție în platou, care i-a cuprins și pe jurați și pe spectatori.

Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută. Show-ul a fost complet: mișcare scenică, performanță vocală și carismă! Mai puțin dans, probă la care este responsabilă cu notatul jurata Andreea Bălan.

Ei bine, Andreea i-a taxat pe Romică și Carmen pentru că n-au dansat și le-a acordat o notă mică. Dar Nat King Cole și fiica sa Natalie Cole nu se zbănțuiau pe scenă în concerte, așa că nici cuplul care i-a imitat nu putea s-o facă.

Romică Țociu a reacționat la notarea Andreei Bălan și, pe parcursul emisiunii, a avut niște momente de umor teribil, stârnind hohote de râs și în platou, dar și în casele telespectatorilor. Totul a culminat cu momentul în care, la o remarcă a Andreei Bălan, Țociu a ironizat-o și a numit-o „balerina neamului”.

S-a râs, inclusiv Andreea s-a amuzat, ba și a aplaudat. N-a dat nicio replică ca să nu prelungească ironiile la adresa ei. Dar din acel moment cântăreața, dansatoarea și jurata Andreea Bălan a devenit brand-ul show-ului: Balerina neamului. Ceea ce nu-i puțin lucru!

Situație delicată: Două echipe pe aceeași poziție, juriul a deliberat

A fost o seară plină de culoare și transformări uimitoare. Juraților le-a fost foarte greu să aleagă, la fel și colegilor, între Jazzy Jo și Zarug și Romică Țociu și Carmen Chindriș, ambele cupluri fiind la egalitate de puncte.

Jazzy Jo și Zarug s-au transformat în Aretha Franklin, un nume uriaș al din muzicii jazz din SUA și au avut o prestație foarte bună. Jurații Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob i-au notat foarte bine, dar au fost puși în situația să aleagă între cele două cupluri câștigătoare.

Verdictul a fost dat fără reținere: Carmen Chindriș și Romică Țociu sunt câștigătorii galei cu numărul șapte, Te cunosc de Undeva! Din cei patru jurați, doar Temeșan i-a votat câștigători pe Zarug și Jazzy Jo.

Emisiunea are ca miză și un premiu caritabil

Pe lângă tot glamour-ul și adrenalina transformărilor, amintim că toți concurenții se luptă pentru marele premiu în valoare de 15.000 de euro, sumă ce va fi donată unei familii greu încercate. Până acum, în fruntea clasamentului se află Ilona și Ristei, obținând cele mai multe puncte în cele șapte ediții.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre