Momentul anului pe scena Te cunosc de undeva! Își vede tatăl pentru prima dată în 28 de ani

Momentul anului pe scena Te cunosc de undeva! Își vede tatăl pentru prima dată în 28 de ani
Jazzy Jo are parte de un moment extrem de emoţionant pe scena Te cunosc de undeva!, emisiune care se va difuza sâmbăta aceasta. Artista muzicală a mărturisit că nu și-a imaginat că va trăi un astfel de moment, mai ales în public.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, o va pune pe Jazzy Jo într-o situaţie cu care nu s-a mai întâlnit niciodată în viaţă. Artista se va bucura pentru prima oară de prezenţa tatălui său, cu care a reluat legătura după aproape 30 de ani, la un act artistic de-al său.

„Episodul ăsta m-a înghenuncheat emoţional! În luna ianuarie a acestui an, chiar înainte să începem proiectul ăsta frumos, Te cunosc de undeva!, am decis să reiau legătura cu tatăl meu, după 28 de ani de tăcere. Chiar în gala patru, pe care telespectatorii o pot urmări sâmbăta aceasta, mi-am văzut părinţii împreună, în public, la un spectacol al meu, prima oară în viaţa mea.

Pe fundal, Emi şi Cuza cântau Fragile, a lui Stevie Wonder şi Sting… într-un mod magnific, Stevie e iubirea mea imensă, Sting un alt genial în viaţa mea, e clar că trebuia să fiu aici ca să fiu fericită din nou. Pentru prima dată în viaţa mea, am fost împlinită total şi am reuşit să repar lucrurile care m-au rănit o viaţă întreagă!” a mărturisit Jazzy Jo, care după prestaţia colegilor săi a motivat momentul extrem de emoţionant pe care l-a trăit pe scena transforming show-ului:

„Sunt în sală părinţii mei, care nu s-au mai văzut de aproape 30 de ani!”.  Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când telespectatorii vor putea afla şi cum s-au descurcat Jazzy Jo şi Zarug cu cea mai nouă provocare a ruletei – Delia şi Grasu XXL.

Cine a salvat-o pe Jazzy Jo când a rămas fără voce

Pe numele său din cartea de identitate Ioana Sihota, aceasta este una dintre cele mai bune cântărețe din România.  În urmă cu aproximativ șase ani, artista a avut niște probleme, iar  în urma acestora a ajuns să îi fie afectate corzile vocale. Marele ei noroc, atunci, a fost Smiley.

„Din fericire, așa cum am eu noroc dumnezeiesc (Slavă cerului!), am oameni absolut minunați lângă mine, care au avut răbdare să mă vindec, m-au susținut, m-au ajutat cu absolut orice am avut nevoie. Smiley m-a trimis la o doamnă doctor din altă lume, doamna doctor Duțescu. Împreună cu cel mai bun medic orl-ist din lume (zic eu), doamna doctor Samuilă, mi-au „pus vocea înapoi în gât” cu mâna. Mi-au redat speranța. Cu muncă multă, perseverență și dorință de vindecare, nodulul de pe coarda mea s-a retras și am învățat din nou să cânt”, a mărturisit vedeta într-un interviu mai vechi.