Simona Ionescu / Redactor Șef

Barack Obama, mai pasional ca niciodată cu Michelle. Nu-i pasă de gura lumii. Iată dovada

Barack Obama, mai pasional ca niciodată cu Michelle. Nu-i pasă de gura lumii. Iată dovada
Barack Obama și soția sa, Michelle s-au oprit în faimoasa Acropolă din Atena, dar ce să vezi? Fostul președinte al SUA a făcut un gest șocant.

În timp ce soții urcau pe o scară din incintă, Barack Obama nu s-a putut abține și i-a mângâiat posteriorul lui Michelle. Fotografiile arată că Barack are mâna stângă pe fesa dreaptă a partenerei de viață în timp ce aceasta urcă scările în fața lui. Fiicele lor, Malia și Sasha erau în apropiere, dar se pare că nu au văzut ce a făcut tatăl lor.

Barack, tentat de posteriorul soției sale

Cei patru se află în Grecia pentru un eveniment al Fundației Obama și au făcut o pauză binemeritată în călătoria de afaceri pentru puțin turism. Ce se înțelege din comportamentul fostului președinte al SUA? Că între Barack și Michelle                                     mai este acea scânteie care dispare la majoritatea cuplurilor care au mulți ani de căsnicie în spate. Soții Obama se iubesc la fel ca-n prima zi.

Familia Obama, în vizită în Grecia

S-au sărutat prima dată pe bordura din fața unui magazin de înghețată

Cei doi s-au întâlnit prima dată în anul 1989, când au lucrat la aceeași firmă de avocatură. Prima întâlnire romantică a avut loc într-o zi de vară a aceluiași an, când cei doi au vizionat un film, apoi au făcut o plimbare și s-au sărutat prima dată pe o bordură din fața unui magazin de înghețată.

Barack și Michelle, în Kenya 1992

Cei doi au început o relație frumoasă și după trei ani s-au căsătorit. În anul 1998 a venit pe lume prima fetiță, Malia Ann, iar în 2001 s-a născut Sasha. Iubirea lor este atât de mare și de frumoasă încât a fost subiectul filmului “Southside with You”, care a fost lansat în 2016.

Mesaj de iubire pentru bărbatul vieții

Anul trecut, Barack și Michelle au împlinit 30 de ani de căsătorie, iar aceasta i-a trimis un mesaj de dragoste apreciat de toată lumea. „La mulți ani pentru bărbatul pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, @BarackObama!”, a scris Michelle pe instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre