Simona Ionescu / Redactor Șef

Bărbat gelos, Liviu Teodorescu a luat o decizie majoră față de iubita din liceu

Bărbat gelos, Liviu Teodorescu a luat o decizie majoră față de iubita din liceu
De zece ani se iubesc la nebunie, dar acum au luat o decizie majoră. Aproape nimeni nu se mai aștepta la așa ceva.

Bărbat gelos, Liviu Teodorescu a luat o decizie majoră față de iubita din liceu. Liviu Teodorescu și iubita lui s-au căsătorit civil, după 10 ani de relație. Cei doi sunt împreună din timpul liceului. Liviu, 28 de ani, a avut nevoie de ceva timp pentru a îngenunchea și a pune marea întrebare. Dar acum e cel mai fericit bărbat din lume. Mai mult, pregătesc cununia religioasă, pe care intenționează să o facă tot anul acesta.

Decizia de a se însura cu iubita sa vine în contextul în care, în urmă cu ceva timp, Liviu Teodorescu a recunoscut că este un tip gelos.

Înainte de a spune „Da!” în fața ofițerului de stare civilă, artistul a postat pe Instagram o imagine cu viitoarea lui soție. Iulia a purtat o rochiță tip sacou de un culoare albă, și-a lăsat părul desfăcut pe spate, și a avut un machiaj discret. Pentru contrast, și, simbolic pentru toți anii minunați petrecuți împreună, Iulia  și-a ales un buchețel format din flori multicolore.

„Astăzi … ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta” , a spus Liviu Teodorescu pe Instagram.

Bărbat gelos, Liviu Teodorescu a luat o decizie majoră față de iubita din liceu

Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie anul trecut, în toamnă, dar nu oricum, ci în fața viitorilor socri. A fost un moment de maximă emoție. „Am cerut-o pe Iulia în căsătorie! Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani❤️ Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult!”, a scris Liviu pe Instagram în toamna anului trecut.

Sursa foto: Instagram

Ștefan Bănică jr. nu-și mai încape în piele ce tată de fată mândru este

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre